[長文慎讀] 21號無論衝唔衝既人都一定要睇

1294 回覆
3058 Like 21 Dislike
屋企安全上網指南
[安全上網]使用tor 簡易教學 隱藏身份
https://lih.kg/1223188
Pushhhhh
要維持最低級武力不如去靜坐算
加上寫到明唔係搶槍,搶到都要即時公示拎走入面5粒子彈
pish
利申在先,我都係上個星期日有份叫人唔好衝嘅其中一位
果陣嘅感覺的確唔係適合衝嘅時候
第一,立法會當時冇人,衝咗入去都冇用,又唔係插旗正式成立臨時政府
第二,民意傾斜係來自和平遊行,要必要keep住民意支持
第三,唔想日頭做咗場好戲俾國際社會睇,夜晚衝就轉移曬日頭嘅成果

自從林鄭嘅五無道歉、達成621死線共識之後,情況已經改變
呢幾日足夠時間俾文宣向國際社會同埋香港市民
篤爆林鄭嘅五無道歉只係拖延伎倆
621死線過咗之後,勇武派同和理非非應該各自爬山而且冇任何衝突
和理非非想繼續唱歌想用不合作運動去表示不滿冇問題
希望勇武派唔好恥笑
相對地,勇武派要衝擊要佔領,和理非非亦唔應該話人係鬼
今次大家訴求一致,大家只不過用不同手法去從不同角度夾擊敵人
可以的話,冇人想流血,冇人想被警察拉
文宣組,和理非非同勇武派各自有自己崗位同任務
團結就係力量,大家都加油
不合作運動得啦 金鐘守住 其他可以試下中環行街 百花齊放
推認真post
唔會再推飛機post
推畀更多兄弟知
好重要。一定要睇。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
清晰先知要做咩。
唔好放棄
幫你推
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
好詳盡
pus!!!!
推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞