[長文慎讀] 21號無論衝唔衝既人都一定要睇

1294 回覆
3058 Like 21 Dislike
拎防具就足以增加佢哋用武器既理由既話,咁冇得講。依個時候就輪到油漆隊做嘢,最有效反擊我淨係諗到依樣。

同埋想講防暴個長盾真係好重要。

哨兵方面唯有靠後排接送信息,除非游擊,游擊個個都可以拎手機睇風頭火勢。

唔可以被圍,所以唔建議多人,行事要迅速。
真係見到被圍就要四周圍至少兩三個隊伍去救,除非被圍到四面楚歌咁

同埋游擊唔存在團滅
推啊屌
守呢?
假設真係攻到,然後呢?
齋坐等對方消耗我地?
多謝巴打技術分析 21號只許勝不許敗
如果真係衝
時間,地點,裝備點安排
推爆佢 完全認同
其實點解揀21 唔揀23?
利申 冇follow up開
加油!
搶仼何一件裝備 都一定會令狗升級
所以如果真係行動 要搶搶盾甲先
游擊用電話一定唔得 太慢 唔會有時間打出同接
一係就每小隊隊長or一個人帶啲即時通訊設備
但而家時間好小 求拋磚
攻到先定條件同死線,依家咩都未有我估好難有共識住。再者,到時政府同警察會出咩條件都未知。

我會建議限定即日出記招答覆所有議案重新審議,而重新審議之前要大改香港政制先,係一條好長既路,但政府答覆唔到依樣既話,就冇意思。

同埋游擊守則,守唔到陣地就退,立即轉移目標,然後攻陷。
推!
6.21集中四大訴求唔該
我冇組織,裝備既安排上好難答你,我自己都係自備所需。

時間地點我諗大家都有共識6/21朝早7點金鐘或者附近即場do?
Pish
我覺得手機真係已經最快,
同埋只要全場一半人用4G網絡,一半人set用3G網絡,基本上係唔會上唔到網。

即時通訊設備我都唔知可以點統籌,搵人買一堆,然後即場每隊分派?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞