【有圖】中信大廈外警員蓄意殺人

2255 回覆
5189 Like 47 Dislike
可唔可以補充埋龍和道東面+西面情況,當時兩邊既人都係跑向中信

其實唔單止龍匯道
發夢當時係龍和道東邊紅圈位守住戰線
黑色係警察進攻方向
當時呢個位無任何警察同我地對侍,但係特然見到有5,6個警察離遠突個頭出黎,所以大家都係呢個位準備。
但係當警察一出黎已經係幾隊人戴哂防毒面具衝出黎!
當刻大家已經即刻後退同無作出任何衝擊,但警察係無舉旗既亦無用棍、胡椒噴霧等次一級武力情況下,直接放催淚彈!
然後大部份人都跑向中信方向,其間係無人作出還擊,但警察都不斷放催淚彈。
跟住就係發生大台都比催淚彈圍攻既情況

屌你老母點只4粒?
十幾廿粒都有呀你老母
之後仲要射埋落急救站
一人一信投訴先
推 發夢夢到好驚真係會死
我發夢我企喺條街中間,前後發生咩事我都唔知。起初我以為後面灣仔係可以走,點知忽然後面身左兩粒去人群中心,大台就叫人入去中信,但又開得一度門。

我有刻以為自己會死,我呼吸唔到同四肢已經無力,靠嘅只係後面嘅人推我埋去中信。入到去我見好多人喺到喊
然後我個夢就醒左
Push
將來要清算呢班陷家鏟
幫手跟進
無發呢個夢
都覺得好恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞