【有圖】中信大廈外警員蓄意殺人

2255 回覆
5189 Like 47 Dislike
push
催淚彈係為左驅散人群,啲黑警前後包抄唔俾人走又狂放催淚彈入人群做乜9?
除左變態同發洩之我,我諗唔到有咩戰術理由要咁做
push
Push
黑警死全家
香港嘅奥斯威辛集中營
push
佢哋想人死。心入面一定係:你班仆街冚家剷成日都係咁發夢嗰陣時走入嚟搞三搞四,示威丫那,示你老母,睇你呢個仆街仲有冇命出嚟示威.....佢地以咁嘅諗法咪會咁做囉。基本上發夢時當我地係恐怖分子
事實真係咁。
push
push
大家做少少歸立去做調查, 懷疑有人一早計劃好呢場大逃殺

1. 有巴打發夢見到中信有保安612 放工時間後拎左一箱cctv要安裝

2. 有巴打發夢2點幾個陣有保安話想清返條行車路 跟住就圍住左 唔再比人用呢條路行入停車場
但當時根本唔會有車入 唔知要人走有咩意義
可能中信有人一早知情

3. 有巴打發夢發現中信消防警鐘唔響, 推開消防走火通道亦沒有觸發火警警號

4. 有巴打發夢612係中信排隊去洗手間
有個維持秩序影職員掛有名牌有mtr字樣, 而中信並非mtr 名下物業, 懷疑有人借mtr 制服

5. 有巴打發夢見到未出事前
中信保安拎住手機係大廈內周圍影人
其後同一個保安不停係男廁出出入入

如果有遺漏或者誤會左巴打們意思請更正或補充

另外一問, 有無人知點解大台d 人可以消失得咁快? 佢地可以完全無事?
死警畜 屌你老母
唔緊要你有字我就試入落圖
幾時可以清算黑警
唔好捉鬼住,先案情重組
直頭痴撚柒線
政總加龍和迫埋黎龍匯講緊起碼有成幾千人
一齊走都可以冇人受大傷/人踩人
真係靠D冷靜既手拉住拉一齊走
喂巴打 搭單一問 果朝發夢搬左成朝鐵馬水馬起碼3層厚 點解黑警咁撚易入到去
大台當時仲有長毛同兩位女議員,仲繼續留守叫急救物資,仲叫d狗唔好再過黎。佢地係同我地一齊食催淚彈
ok

大家可以整合所有野, 開個集中討論

第一頁出晒d 資料
612 定今日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞