【有圖】中信大廈外警員蓄意殺人

2255 回覆
5189 Like 47 Dislike
PUSH
屌你分化撚收皮
殺你有咩問題? 如果沒後果?
我發夢都夢見到,冇拍低,因為冇諗過會咁做
宜家政府可信性係零

不停有人割蓆
一時話暴亂 一時話衝突 一時話顏色革命
彈入又彈出
發夢見到喺煲底嘅人本身中tear gas 後退到中信門口,有啲人要哮喘藥,有啲人洗緊眼,大部份人都係企喺度無衝擊無嘢,點知班差佬喺龍匯道果邊向啲人射teargas,啲人嚇到爭相走避入中信,差啲人踩人
當時睇電視都覺得會人踩人

大家趁呢幾日得閒
諗下點樣可以送黑警上國際法庭受審
冇人想承擔責任,大家都推卸責任
射波呢啲就基本消費啦,球王張建宗將啲波射到周圍都係,咁大件事竟然可以好似同佢(政務司司長)完全冇關係

除咗射波之外,就係割蓆,劃清界線
你割我,我割你,部門割部門,屠出不窮

重有就係消失,完全消失,影都唔見埋(好多建制派就係咁)

直至呢一刻,都重係冇人為成件事嘅任何一部份承擔負任
修例呢單嘢,李家超應該出嚟嘅,消失咗
“暴動”呢件事,林鄭、一哥各執一詞,都係冇人出嚟認責
宜家成個政府好似散沙咁
係得番部分on9仔仲話支持修例
推!!
多謝有心人整圖解釋發生咩事
希望可以推到多啲人見到
仆街 自己附近唔夠貼
要痴係走果d巴士站先多人睇
推佢老母死黑警
推到佢仆街
大家唔好剩係推 一齊黎啦
真係要推
火警警報系統無左
姐係中信有鬼同啲狗夾埋?
證實到既話真係好撚癲 簽完紙和平集會又趕盡殺絕。。。
係, 所以想夾手夾腳調查, 但巴打們建議想重組案情先, 我都認為應該重組左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞