痴撚線,真五毛同隱性五毛又衝哂出黎屌泛民。

455 回覆
656 Like 71 Dislike
連民陣都割蓆分化
點搞?
hi bro, 介唔仲意畀個 list 出嚟畀我留意下
定d, 每次都有鬼呢個時候出黎攪亂,都唔係第一次啦
五毛list
係,所以每次都失敗
我亦睇到分化開始成功
我其實將啲失敗倫同二毛狗block 左

有幾個幾深刻

咩 XX羅定偉?
班隱性五毛狂出屌泛民post就無人出聲,我出一個屌隱性五毛post就叫我唔好分化。
有隻乜鳩變革者同乜鳩奶支魔,不過改哂名
錯 係因為泛民真係抵屌
出黎收割 如果佢地真係想香港好
可以縮番入去 因為大台冇佢地係好過有佢地
咁奶共派你又唔屌?
我見班隱性五毛每日都開post屌泛民,乜鳩都屌一餐,但奶共派點出賣香港人,班隱性五毛都扮睇唔到從來唔會屌,你覺得點睇?
痴撚線 班泛民五毛入哂黎保架護航
想收割行動成果?想創你個心呀
係人都記得你地點篤灰
你班隱性五毛日日開工只屌泛民不屌保王狗,畀我踢爆又嬲嬲豬呀?做乜鳩隱性五毛啦直認五毛狗啦垃圾。
大台打手真係大台打手
宇宙唯一民主派 反民陣就係五毛
幾多人因為大台篤灰割蓆搞到要入去坐呀
你隻隱性五毛可唔可以答下我,你班隱性五毛點解只屌泛民,從來唔屌奶共派架?
唔好扮睇唔到,答下我啦隱性五毛巴。
唔好再問我點解要衝

要做的事好簡單 6月21 出咗去先
https://lihkg.com/thread/1245104/page/1
睇撚死你班隱性五毛,我一問你班隱性五毛點解只屌泛民但從來唔屌奶共派就即刻潛水扮睇唔到,唔敢答呀隱性五毛狗?

原來係疆屍acc , 你班隱性五毛有無人答呀?
槍口對外係唯一重點
其實要ko班隱性五毛真係好撚容易,你只要問班隱性五毛點解日日只屌泛民但從來唔會屌奶共派,一問班隱性五毛就潛水扮睇唔到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞