要做的事好簡單 6月21 出咗去先

217 回覆
588 Like 3 Dislike
唔好再問我點解要衝

五大訴求已經講得好清楚
和理非非>set deadline>勇武升級
呢個loop大家都已經agree咗
所以各大派系都唔洗再係度爭執

6月21日要做的事好簡單

包圍政總/禮賓府

想去邊 你自己決定
總之我地要做的事就係
1. 癱瘓政府機構
2. 逼林犬出黎對話

衝擊只係手段
並非必然

群情洶湧下 有人激動想衝嘅
你可以退後 但請你唔好阻止
因為 會向前邁進嘅 都係一班願意為自己深愛嘅香港獻上所以嘅勇士

和理非嘅你
可以黎衝人數 打卡 傳物資 為我地加油 拍低當時情況作為證據

勇武嘅你
請各位係衝之前保留體力 好好休息

聽日7點見

另外 我想補多句 我知道出面嘈得好犀利
勇武派嘅你都應該會好似我一樣 覺得好灰心
但請你回想翻 當初612 大家一齊發夢嘅時候 大家係幾咁齊心
而陪大家一齊衝嘅人 根本就唔會係 係出面對你地咁多位冷言冷語嘅人
為自己 為香港! 加油!
【請為621廣泛報料,聽朝七點,政總集合】
【不內哄、不分化、各自上山】
======20/6/2019 15:00更新======
立法會、政總、警總、禮賓府警察勢力分報圖,持續收料,一直更新。

歡迎加入討論: 圖解香港禮賓府旅遊路線
https://lihkg.com/thread/1241712/page/1
更多細節請用追故模式
===============================
禮賓府高空、地則及2018香港地圖懶人包
===============================

禮賓府交通路線

====================
禮賓府建議地鐵步行路線
====================

===============
禮賓府地下通道新聞
===============

夢見好多人想開放日遊覽禮賓府。
但聽聞條斜路好危險,驚人多出現意外。
為安全著想,出席任何活動前,大家都有義務了解該地環境
希望各位唔好一知半解的情況下跟隨人流,造成危險。

樓主現時收集以下的資料及圖片,作學術研究之用 :
1.急救站、飲水機、洗手間或可設立急救站空地等休息位置
2.立法會、政總、警總、禮賓府野生犬隻出沒或聚居地點 (可以Google map mark比我最好)
[同我推晒佢] 力抗膠post 621行動討論整合
https://lihkg.com/thread/1242813/page/1

最後,立法會、政總、警總、禮賓府全部都相當有歷史價值,係一家大細親子好去處,大家記得要遵守秩序,去之前記得做足功課平時無開放千奇唔好去呀
pish
【1448】有家長、宗教等團體於特首辦外請願,要求林鄭下午5時前回應五點訴求,否則不撤退。立法會議員張超雄及郭家麒表示若林鄭不回應,明日學生有所行動時,民主派議員將會站在最前線監察警方,要求警方戴委任證,不會讓警察打學生。他們呼籲更多人到場守護年輕人。
6月21 一定要出
點都好 出咗黎先
無撚有錯
Push

希望聽日要士巴拿同六角匙戓者其他奇怪嘢嘅時候
都有人傳過黎
希望大家會拉住前面衝擊嘅人嘅書包
等佢哋唔好比人捉走
希望大家會好好保護企得好前 但又冇gear嘅中學生
希望到時唔好再比把縮骨遮我
希望啲人會着長衫長褲
希望唔好再比醫療口罩
個個廢架
[終極懶人包] 621須知!抗爭及法律手冊回帶
https://lih.kg/1245129
希望到時佔路 唔好再有啲和理非捉住我

你可以唔同意 但你冇權阻止我

兄弟爬山 各自努力
6月21日行動大整合
https://lih.kg/1244979
總之出咗黎先
pish
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞