痴撚線,真五毛同隱性五毛又衝哂出黎屌泛民。

455 回覆
656 Like 71 Dislike
已經有大把人屌建制啦
泛民5:0,叫人散,叫人投票唔撚洗屌?哦,屌你就係鬼。
咁你話鬼咪鬼囉,我又唔會痛
都有大把隱性五毛只係日日屌泛民,咁你唔屌班隱性五毛做乜只係集中屌泛民而從來唔屌保班黨?
即係人地做就唔得,你做就得?
建制仆街你屌,泛民仆街可以。係咪咁意思?
你痛唔痛關我鳩事?但先就會不停踢爆你班隱性五毛只集中屌泛民而從來唔屌保班黨呢個事實。
人地屌邊個咁又關你撚事咩屌你老母
泛民成日賣港,同義士割席,叫人散,叫人收隊係仆街,所以所有人都應該要監察泛民。完
咁我屌班隱性五毛又關你鳩事呀屌你老母臭西死五毛狗。
5毛屈人5毛正垃圾屌你老母啦5毛狗
你班隱性五毛日日開post只屌泛民,從來唔屌日日賣港的保班黨,重叫人投白票含撚保王黨,我就係監察你班隱性五毛呀屌你老母臭西。
我係踢爆你班隱性五毛,同五毛有dd分別,做乜咁嬲嬲豬呀隱性五毛狗
真5毛盲係泛民支持者,支持入議會hea袋錢。
5毛屈人5毛,屌你老母啦
泛民打手係5毛,屈人5毛投自己袋錢
你咪試下用起底睇下呢隻隱性五毛係咪只屌泛民從來唔屌日日賣港的保王黨囉。

隱性五毛唔屌得呀?
支持泛民咪係5毛囉傻西

Hide Blocked User - 六個字的名字
又有一隻5毛
建制二隊,點會屌保王
真5毛泛狗,而加屌你老母呃香港人呀。唔屌得?.?
好過你班隱性五毛狗只屌泛民,但就從來唔屌日日賣港的保班黨,屌哂你班隱性五毛狗老母囉,死番去同民賤聯含撚啦垃圾。
我屌你老母呀!唔關我事?分化撚尻屌玩分化我屌撚死你呀!唔關人事
無人屌你泛狗5毛咪我屌柒你囉
死撚開啦臭熱狗
屈人5毛唔係分毛?屌泛民就係分化?.?
咁你咪屌囉。2億議員逃緊申去左邊呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞