痴撚線,真五毛同隱性五毛又衝哂出黎屌泛民。

455 回覆
656 Like 71 Dislike
五毛狗只會集中屌泛民同屌蘋果,你試下叫條五毛狗屌保王狗同屌奶共傳媒,佢會話好多人屌所以佢唔會屌。
屌你咪又係迫人問你蟲太去左邊
捉蟲入屎忽,比尻達屌你老母豬閪呀
泛民比3毛你一個post呀? 追住黎含撚wor,屌下都唔夠名膽
原來係熱狗,但熱狗都唔係個個投共?
應該係碌撚條線,我提碌撚條五毛扮睇唔到
你講垃圾鄭虫太?.?你金主wor
你咪屈緊人收錢囉碌撚五毛狗
我哋進化晒
唔會上當
廢佬黃毓民收左皮,你又拎出黎打做乜?成日要搬人出黎企做乜尻?
same你老母隻西,返去含碌撚啦垃圾五毛狗
對呢D五毛狗直接屌佢老母得啦,班傻尻無野講,就一味loop答我,答我
傻閪,你以為答我係必殺技,絕招呀?
咁撚多年都無進步,學人做五毛狗返高登可能得既
你唔屌垃圾咪收緊垃圾錢囉,呢D係你邏輯喎on9仔
被我踢爆係民賤聯d狗,所以癲左。
屌熱狗蟲太,即係教徒啦
唔敢答就屌人老母?.?問你2億議員去左邊喎?投左共唔出黎反?
直接屌佢老母啦,等佢係咁loop答我,答我最鍾意睇呢D傻尻
你班五毛狗叫人投白票叫人含撚投保王黨唔敢認呀屌你老母。
民建聯呢D仆賤種要你屌?.?先有3毛呀
你條五毛狗屌泛民有錢收囉
唔係熱狗就係廢老教徒?
你條五毛狗應該係碌撚條線啦
泛叱3毛:屌泛民就係民建聯
我無叫人投票,成個立會都係垃圾投黎做乜?
屌左袋10萬唔做野議員未?.?
淨係識屈人5毛仲識乜,屌人都要有錢先屌得,睇黎你都係弱智。
月尾喇金主出糧俾你未?
真係笑撚死,重講投共拎返中聯辦張相出黎打飛機啦笨柒

屌你老母,答我答我,兩億兩億,錄音機咁你咪撚點樣兩億出黎比我睇,我再搵人答你囉

傻尻唔撚屌你老母,唔通學你條傻閪係度尻叫答我答我答我答我咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞