痴撚線,真五毛同隱性五毛又衝哂出黎屌泛民。

455 回覆
656 Like 71 Dislike
好易認,呢班垃圾五毛只會屌泛民但從來唔會屌奶共派,善用起底功能。
隱性五毛狂派負皮
靜啦
依家林卓廷話贏左5:0喎
你覺得香港人贏左?
睇返你個起底紀錄你都係泛民打手姐
出面咁撚多五毛屌泛民攪分化又唔撚見你出聲? 隱性五毛唔屌得呀?
睇記錄,你係隱性五毛啦,你d隱性五毛只屌泛民從來唔會屌奶共派,畀我多次踢爆你班隱性嬲嬲豬呀?
點呀,五毛關打手,無聲出呀?
你呢類隱性五毛有乜事都只會屌泛民,睇下你個起底記錄啦隱性五毛。
每次泛民做乜,都有班隱性五毛衝哂出黎屌,你做又屌唔做又屌,但呢班隱性五毛係從來唔會屌奶共派的,善用起底功能,隱性五毛立即現形。
啱o架啦,屌多佢哋幾鑊,屌到連登個個都有警覺心,唔會笠亂信人
我講過好多次,班隱性五毛係唔會屌奶共派,呢班隱性五毛工作係要日日開post屌泛民同本土,善用起底。
我block左好多
咁係分化,應該主力屌奶共。
block左未睇唔到班隱性五毛運作囉
ok, 槍口對外,我只針對共狗同幫共狗做野d隱性五毛。
惡意挑動互屌別有用心
咁隱性五毛係出面狂開post屌泛民算唔算另有用心挑起互屌?
原來屌泛民就係五毛
點解共產黨仲未過數入我戶口
你問共產黨囉,你對號入座我都無辦法。
同埋我想問下你班隱性五毛點解只屌泛民從來唔屌奶共派?

隱性五毛唔屌得架?
【反送中過後】屌你老味!!! 下星期就係《國歌法》二讀嘞....
https://lih.kg/cPCuxS
不要分化
叫班隱性五毛收手啦,次撚次都搵機會屌泛民,叫佢地屌奶共派就静撚哂。
似你對號入坐你係平時話人收共產黨錢果d炸

唔屌奶共?邊度有唔屌建制?請善用起底功能啦
係你自己問點解共產黨未入錢畀你。
我話緊班隱性五毛只屌泛民從來唔會屌奶共派,有講錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞