[190M VS 0.25M] AC米蘭球迷討論區 139

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
意粉教練係咪跟牙撚學野
邊個踢得好換走邊個
Tonali 勁卵到
Tonali唔錯
依家姐係邊隊係呢組第一?
迪比亞治奧, 做左幾年比人屌足咁耐
西班牙首名 意粉次名

btw cellxxxxx好尾機
姐係出局?
似係 除非C組兩隊同時豬波
依家姐係邊隊係呢組第一?
西班牙首名 意粉次名

btw cellxxxxx好尾機
姐係出局?
似係 除非C組兩隊同時豬波

無野了 睇錯野
數字上有機會 但應該9成出局
The #Milan for #Sensi did not want to go beyond 15 million, a clear situation already since Wednesday

米蘭唔配擁有國腳
BM好波, BLOCK埋韋勒圖PLZ
#Cutrone away? The #Milan does not listen to offers below 30 million. The #Roma has taken information as already done by the #Fiorentina

無50m都唔賣啦屌你老母
好似決心要佢
Milan have marked Kessie as one of the players that could be sold. They would ask for €35-40 million. Kessie would like the Premier League if he were to leave, but so far there are only two offers from China, that don’t convince him. [@NicoSchira]
其實好難相信有人比30M買佢, 除左埋門好多地方要練, 如果唔想佢長期踢水槍後備影響發展唯有借或者平少少賣加回購
施巴路斯睇落太單薄啦.....
我都認同借佢出去
意粉黎講阿屌二世真係吹太大
教防守唔搵哥叔唔搵其他人,搵邦邦??傻的嗎
tonali好似好啲
真係唔撚明點忍廢到痴
easy 啦,唔出朗咪唔使爭
Kc係咁傳要賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞