[190M VS 0.25M] AC米蘭球迷討論區 139

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
租去升下LV好但要揀間真係出得多嘅
報失唔洗去差館
比人偷先要
我個本過期bno比老母掉咗
如果真既姐係幾大機會留龍馬
係架?
但我都跟下規矩算
btw 出身紙可以去immd拎到
結婚證書應該都得
試咗先 唔想去差館
佢真係要補咩再搞
報失唔洗去差館
比人偷先要
我個本過期bno比老母掉咗
係架?
但我都跟下規矩算
btw 出世紙可以去immd拎到
結婚證書應該都得
我知補140蚊一張
我話拎140果張寄過去 佢地都淆 寄住 color copy去 再打多封信解釋
呢d買左先, 借出去,成材咪收番,本小利大,狙羅馬國際做唔少,我蘭一路無球探無得咁玩
Krunic’s medical is over. He will sign the contract later today
都身高181 好似打到中堅
不過啱 唔怕買 有咩可以做現金卷
是撚但color print 啦,我影印戰士都無叫我追加文件就批左
我係啊,公司影印
其實快過RR, 就可以推RR去頂中堅
踢中堅浪費咗佢啲護球
同埋佢只可以3後衛頂一邊中堅,雙中堅要佢頂玩鳩佢姐
Corriere della Sera with fresh reports there is an agreement in sight between Milan and UEFA that should, in some way, close the complicated dispute over FFP. The scenario taking shape is a compromise that sees Milan giving up EL participation for more time to balance the budget
禁歐霸換投資
唔知最後傾成既係點
依家有人講係將原本計ffp既1516 1617 1718(咁上下時間)改計唔知邊3年
古歷應該準備簽約
Milan exiting Europa League would also mean that Milan will have more time to be 'break-even' compliant – which UEFA gave Milan a deadline until June 2021 to reach. [CdS]

Until 2021
1819 1920 2021
可能咁計?
可能17/18 果年太誇張
係就好
咁樣推後係咪其實基金佬想投資但FFP頂住呢, 係就好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞