[190M VS 0.25M] AC米蘭球迷討論區 139

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
200萬人分分鐘係好多國家成國人
Sassuolo want €20m + bonuses for Sensi, according to @DiMarzio.
有燒息指米蘭用今年禁歐戰換繼續投G,幾個鐘內回覆
歐洲足協前主席、法國足球名宿柏天尼(Michel Platini),涉及在2022年世界盃申辦權競投期間受賄,協助卡塔爾中標被捕。

#體嘢
200M人
Another waltz of attorneys at Casa Milan. After Beppe Riso, an agent of Stefano Sensi (who declined to make statements about the negotiations), Daniele Piraino, agent of Napoli midfielder Amadou Diawara, arrived in via Aldo Rossi with Gerry Piccolillo.
警監會都係
喱個就好耐架啦,689上台之後都換哂自己人
太貴

玩幼幼好過啦
BM一日接咁多客唔撚攰架, 買就買快D扑槌啦
不過如果米蘭真係用禁歐一年換投入既
應該仲有排拖
佢個垃圾ffp

死全家啦
冇no. 又點投訴
要diawara 得唔得
Sensi真係好差咩?
睇波只會睇米蘭,又廢事俾球皇片呃,唔知sensi咩料
咁講啦 真係買到托雷拉就最好
Sensi 類型上係啱詹蛇用
唔值咁貴姐,同埋盧卡仔先10幾m
基本上想像下168CM, 技術減弱版佐仔
有人影到Diawara經理人走既時候幾好笑口喎
都話你哋買唔起啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞