[190M VS 0.25M] AC米蘭球迷討論區 139

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
好而又平既SS唔多
我想要K黑人呀
簽c朗既吸星效應比想像中大
叫緊15M其實好抵玩, 但而家全力搞緊KABAK同皇馬個幾條友
我地唔係買佢呢如果KABAK黎到, 卡達拿大約10月復出, 唔打歐霸其實都夠中堅用既
20M買唔買到
Milan have a willingness to match Roma's contractual offer to Veretout [€2.5M/year] + additionally guarantees of a big adjustment in case of CL qualification. Boban has made concrete steps for the player, as he has asked for an urgent meeting to reach an agreement. [Pedulla]

高層好想要Veretout
死追一個呢件事又係同費倫天拿發生
我屌唔好晒錢係佢到Allin Torriera啦
20M內OK, 但你起碼扮下你唔係只想要佢啦, 人地又睇住你黎食
Milan and Fassone have reached an agreement on the consensual resolution of the former Milan CEO's contract with Milan. [ANSA]
唔理佢一陣, 再吹另外幾個目標出黎, 費倫搵返你轉頭都似
Vxxxxxx又無咩市, 費倫又要買Bxxxxxx, 洗鬼比佢撚咩
而家冇傳其他人, 去法甲德甲搵啦屌
KABAK 呢種 應該大機會詹蛇用佢打正選拍羅馬仔
btw邦邦好似返黎教防守
如果佢幫到卡拿仔升呢就好
教派膠?
整整下國際就本土,我地就國際化
咁講真佢打閘同中堅差好遠,閘好好多
真心 唔係話佢無功
但佢最尾個段時間
龜速閘人
Delay落腳
弱不禁風既身位
講親佢名就諗起
我個人睇法詹蛇套戰術個命脈 前場係一個用波能力強嘅SS , 中場係居中 , 後場就高大中堅+傳波能力強嘅
當年用森多托雷拉打居中 其實防守都唔差 仲要中場好搶得後面仲有個高中堅去幫手
我估搵返托雷拉 + 高中堅 + 羅馬 就係想做返呢樣
佢慘在成日做人地金球級入波背景姐 其實又唔係咁差
邦邦返嚟做反面教材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞