[190M VS 0.25M] AC米蘭球迷討論區 139

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
唔計17/18就易玩好多, 唔洗賣老馬都得
卡叔都變淨賣人收入
可能係 放棄今年歐戰唔比FFP 綁住
做買賣 去補一補先
FFP 真係on撚99
曼城巴黎呢我屌你老母
係啦根本弱智
鏝判未
PSG就一定唔搞架啦
12:00有哈利打U21歐國盃
巴黎好似都要賣人, 但唔知佢地個BREAK EVEN點計出黎
Official news in regards to the Milan-UEFA situation are expected tomorrow. [MN]
係咪想等公布埋歐戰點先官方詹蛇?
詹保羅都99%啦
其實等唔等有咩分別
依家仲未講詹蛇
真係幾奇怪
永遠都係tomorrow next week
哈利唔係好掂
暫緩Ffp用途真係大?
緩刑囉, 意甲個收入低, 要入歐聯先有肉食, 多D時間搏入歐聯但始終要做好自己
睇下係咪真係執好隊波先入歐戰定點
其實都幾難
拿仔,祖就唔使講入硬
隔離街有Conte下年都大機會
同羅馬,拉素,拖連奴,費倫,阿特蘭大爭四都幾係野
係羅馬同拉素姐, 拖連奴質素有限最多衝一段, 費倫仲係飛機唔駛理, 阿特蘭大打歐冠要保前7都有難度
望係咁望
我糷人腳前四係基本
我已經迷到咩係基本都唔肯定
隔離街都搶sensi
Milan are offering a two-year loan with option to buy for 15M for Sensi but no agreement yet with Sassuolo [Di Marzio]
BM終於覺悟, 撚番西瓜皮
Dinamo Zagreb have requested a fee between €10M - €12M for Nikola Moro. Milan will decide in the next 48 hours whether to sign him or not. [Sky]
Milan are seriously considering paying the €15M release clause of Stuttgart centre back Ozan Kabak. His agent was at Casa Milan today. [Sky]
Milan have already made an offer to Kabak's entourage, with a response expected in the next few hours. Kabak is in the view of several top European clubs.
2000年火雞中堅, 德甲最佳新秀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞