[二線足球討論]美洲盃2019 Copa America2019(2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
你周街辣火頭開post撩鳩我嗰陣唔見你條傻閪咁講?
我對呢度個個人都唔會咁唯獨是你件柒頭皮就屌到暈你就檢討下自己啦豬閪

唔係好鍾意話自己開post 係伸張正義嘅咩?食撚屎啦梅毒閪
九幾年開始屆屆都加兩隊
其實都係得墨仔有力同南美佬拗下手瓜
所以?
你個因果關係喺邊度?

仲有91 93拎兩屆美洲盃之後都無贏過就叫成日拎?
咁95入決賽 97 99 兩屆贏嘅巴西係咩
美國踢百年嗰屆係主場優勢
咪講左果期
93到而家
94年到04年 唔關佢事
05年到而家乜都無 關唔關佢事?(05年佢入國家隊)

當然你可以話奧運 世青 決賽vip係重要錦標
墨西哥屆屆穩定16強
講緊上年世界盃分組賽我買最平位十接近成千hkd
所以美洲盃決賽最貴只係1800hkd 真係好平
下年歐國盃又係好貴 但又心思思想去

係呀 睇烏圭場8強 上線4強同決賽

亦證明而家d前鋒真係會練點樣踢個波落對方後衛隻手
都係93年拎過一次姐
墨仔入過兩次決賽
識做地輸晒
墨仔以前有踢埋南美自由盃 又係玩到入決賽
近年自由盃改左制 賽期唔夾墨仔先話暫時唔玩住
國家隊版阿仙奴
咁我講緊美洲盃啫
你再睇埋金盃 墨仔拎嘅次數都多過美國啦
你真係九唔搭八㗎喎
上線4強最理想係睇巴西對阿根廷
嘩屌 你係咪已經人在巴西?
含撚啦你 大把人反你啦 你條賤種狗
我點樣周圍辣火頭呀
我反疤狗叫周圍辣火頭?
你收皮啦垃圾雜種狗 屌你老母
賤得過你條梅毒閪
夠你多人反?

正常人都唔會好似你咁周圍開post鬧人仲話自己主持正義
妄想症發作返青山啦

琴日出發
又想留一陣荷蘭
仲有超過24個鐘先到
企撚開啦你條垃圾
唔夠人講就亂鳩咁屈人梅毒
冇人想你理條雜種阿狗呀
躝啦垃圾
你班傻鳩發難都冇用
疤狗我見一個殺一個
巴西對阿根廷就正
可能係美欺最後一次正式比賽對佢地
咁又無咁誇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞