[二線足球討論]美洲盃2019 Copa America2019(2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
對巴西咁巴後防我真係恭撚喜你
冇眼睇,比人數3,4粒不是夢,屌佢今場都係啦下下比人迫到死先想解圍,對巴西呢種級數真係
Locelso今場唔掂 但上兩場ok既
佢今場一球都唔分比左閘
而家就係唔想美斯下下用盡先開到出曬lo Celso de paul paredes嘅中場希望可以支持到
如果出曬Messi Dybala aguero
咁就得牙路單拖喺前面肉搏 而且左路會好難打
好似而家咁 lautaro換dybala我覺得正路

不過美斯狀態都仲係好一般
咪係,最小唔洗下下睇住一個人踢先
其實秘魯本身揸住4分喺呢種賽制下係應該穩陣
只係比巴西呃左咁多球入波返
不過今場美斯真係唔在態,其實今晚成隊都係一般,後防直頭垃圾,如果對巴西我真係唔知佢個後防點死
覺得日本對厄鳩係無乜著數
Btw 如果佢地和波係咪變左巴拉圭出返線

秘魯本身揸四分喺呢種賽制應該穩陣
只係比巴西夾硬屈左五球先多啲變數

不過巴拉圭而家得兩分就唔駛驚
我反而覺得佢今日真係唔係咁好態認真
嘥氣 阿根廷後防全部可以無壓力下交失波自爆
Saravia今場好過打哥倫比亞嗰陣
但都係有時會求其交失
Foyth直頭痴撚線
不過佢硬件上係有做好中堅嘅潛質嘅
仲要主場
Feel到阿根廷對巴西嘅話 阿根廷變14巴西 巴西變德國
果然

最完美既結果
睇死又深潛啦

次名出線係最好既線
巴西一個唔好彩,8強就要打烏龜
持有上線4強波飛
希望真係巴西對阿根廷
委內瑞拉
連食都無得食
球神一個都扭晒成隊啦

而家阿根廷係要諗4強點對巴西
對第三名,機會極細
巴/日/厄
三隊都明顯唔係巴西果皮
樂觀蛇你燈阿根廷出局都燈左成個月
依家人地行正最靚條線入8強你又轉口風

你反一隊波都反得好容易,只要最後人地唔係冠,你就當自己成功燈到?
唔覺得小花隊贏到巴西
就算奇蹟出現 決賽仲有哥/烏/智
呢隊巴西隨時勁過18年巴西
反而我覺得委內瑞拉實食喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞