[二線足球討論]美洲盃2019 Copa America2019(2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實啲抽水撚可唔可以唔好污染呢度難得係正經傾波嘅地方
要抽美斯出去開post啦屌
條後防除咗右閘個個都歐洲搵食wor
討論又抽水
你個po叫花迷互含咪唔入黎囉
你扮乜鳩討論呀
除左阿根廷失分輸波
跟住又燈下話阿根廷下場贏硬你有撚講過句正常野
咁鍾意抽咪出去開post笑9阿根廷就出局囉
呢度入得來個個真係有睇美洲盃唔知喺度抽有咩意思
呢個post唔準提
亞軍廷/小花
唔係就係抽水
我睇好阿根廷下場贏又叫燈又叫抽水
你知唔知自己講緊咩
花迷有冇咁玻璃心
艾迪卡廉好野黎 卡塔班入籍兵都好堅
呢個勢亞軍贏唔贏到卡塔爾都成問題 聽日後日睇埋C組先決定到亞軍有冇機會小組第三
你收皮啦就係屌緊你呀
26歲未夠踢左80幾場國家隊...

艾薩德係咪佢地國腳集中地

其實我對卡塔爾聯賽印象就係得巴迪斯圖達臨退休去玩過一年
仲有伊拉克佬尤尼斯喺嗰度屈機

跟住已經係沙維
前鋒艾莫斯
三大班霸 艾薩德 艾加拉法 艾杜哈呢 呢三隊佔左九成國腳
即係C組係智利同烏拉圭最後決戰之前應該都唔會留手
起碼一齊揸住六分 走線先有價講
厄鳩同日本嘅實力明顯差一皮
然後我都唔知佢地分唔分到勝負
即係如果最尾兩隊各一分就大家都可以早啲收工

A組第三名委記最後打玻記贏埋分分鐘唔駛做第三名 咁嘅話秘魯如果輸比巴西都有4分做第三

咁阿根廷衰極 背水一戰下又打呢隊其實戰意同戰力唔係話好高嘅卡塔爾 贏唔到講乜都假 抵佢地出局啦
講真南美波你估真係除左拎過世界盃嗰三隊就無戰鬥力咩 分分鐘搬隊最廢嘅南美波去歐洲啲外圍賽都可以r到附加賽位玩下
Al Haydos同Akram Afif好記得呢兩個
好耐了呢兩個都應該三字頭
其實係咁搵美斯傳都唔係健康既習慣
如果阿根廷最佳第三名出線 8強有機對巴西
我望落就覺得美斯自己狀態其實一般
而且面對包夾 阿根廷隊波默契又唔似喺巴塞咁好
而家中間同邊路係唔連接咁

思路上其實
搵paredes同Lo celso用多啲波係幾好 比de paul拉下邊又好
但換返迪馬利亞出來真係嘔電

至於後防就無得救睇下幾時再仆街死
我越來越佩服哥狗點解可以用奧達文迪拎到100分攞英超
出到線都偷笑啦仲有得諗走咩線咩
Al Haydos原來28歲咋屌!1990年尾出世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞