[二線足球討論]美洲盃2019 Copa America2019(2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
等花迷出post
話乜野球神帶領球隊絕境追和
其實成日講dybala同icardi嗰啲係咪逢大賽/抽水先留意阿根廷架

Dybala一早試過同美斯一齊落場踢
效果係一般甚至中下

而家用de paul上上落落同lo celso中場做下推進分下波根本無大問題

同埋就算一齊出 係都美斯中 dybala拉邊啦
Lo celso已經係阿根廷表現最好嗰件來喎...
卡搭如果4分都有得出
咁其實日本同厄鳩都好難拎分
冇大問題呀 兩場不勝
奧達文迪剩係識反規
成日傳高波做乜 搞到係咁控甩波 好好地傳地波組織唔得既
和卡塔都要巴圭輸得多先得,依家得失球墊底
我覺得問題係Di maria完全唔知做乜柒
你話matias Suarez 廢 垃圾
佢呢啲就算喺河床都唔係拎來入波嘅 唔知搞乜都算

喂迪馬利亞你做開第二三把交椅 喺呢度 幾千萬身價
我今期連佢控定一球波都未見過
成堆170矮仔但狂吊入去
去到final third好密集就唔知做乜撚一9斬
A 組個第三名最少都有三分

C 組個第三名唔知,但只是日本同厄鳩兩隊廢野分到勝負,姐係都有三分

睇真啲原來下場只許勝不許和
咁你話我聽dybala同messi一齊出 收邊個
我其實就唔反對可以試下咁嘅 見迪馬長期未訓醒咁
4231 美欺攻中 迪馬大巴打翼 阿古獸正前已經好夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞