[二線足球討論]美洲盃2019 Copa America2019(2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
最慘係C組次名
對B組首名, 之後可能對C組首名, A組首名
對晒每組最強, 先贏冠軍
龍門送禮
你掉轉咗
卡塔-1 可以死守 搏日本嗰邊和就自動出線
阿根廷先要焗攻
咁阿根廷咪仲慘
你underdog嚟咋焗咩攻
送唔送呢球, 巴西都勁秘魯太多, 只係贏幾多球問題
阿根廷當佢出線

第二名出線就對委, 巴, 再對烏/哥/智
第三名上線出線, 就對巴, 委/巴, 再對烏/哥/智
第三名下線出線, 就對烏/智, 哥/烏/智, 巴

條條線都咁難打, 第二名出線已經最好
第三名下線出線, 對晒各組首名
個人覺得

巴, 烏, 哥, 智, 委, 呢5隊都勁過小花隊

巴>烏=哥=智>委
小花隊一定要贏

唔係就收擋
低能 阿根廷唔係更加急?你點會同其他組比
你對住阿根廷鬥攻 不如打防反引人攻
阿根廷出局 同卡塔爾出局 邊樣大獲D你話喇
你係咪花迷嚟㗎 諗嘢咁得意嘅
唔係花隊搶攻仲要掉返轉

睇到30分鐘
tite開始摸到best xi,攻勢愈見流暢
耶穌策應串聯好過neres同李察;everton小範圍扭波雖然無李察咁好,但同隊友夾啲,同埋招cut—in遠招勁
條件太難
支持美斯第三名下線出線
美斯第三名下線條件
即係A+B第三名出線

巴贏哥, 當然美斯要贏
另外日本唔好大勝就得
次名出線,應該係最靚既線黎
睇落亦最大機會會發生
如果講左博就會贏,咁大家唔駛討論B組個形勢講咁多頁啦
美斯都講左話會博啦,咪姐係次名出囉
第一場出青春班比人炒
第二場大ching歸位即刻打到成績 唔係黑哨隨時贏埋
第三場對隊最廢嘅。。。
當然冇話必贏
但如果出最強陣
就係會增加勝算
第一場出廢陣比人炒四蛋真係慘豬
亞軍啪啪啪
無 dybala 食屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞