【動物台侍奉部20】祝各位及早脫離課金/賭博之路

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
唔係直接RE成隻人咩? btw 窮到無錢買車

試過有隻ac mod到10billion同洗到幾百lv都係re錢同扣少少level
唔係直接RE成隻人咩? btw 窮到無錢買車

試過有隻ac mod到10billion同洗到幾百lv都係re錢同扣少少level

GTA 線上模式停權以及封鎖政策更新
2016年10月13日
問: 如果我遭到 GTA 線上模式停權或封鎖,會有什麼結果?

答: GTA 線上模式會針對多種情況或因素將玩家停權,包括修改 GTA 線上模式遊戲內容、濫用或破壞遊戲機制、以任何方式變更受保護的遊戲資料和程式碼,或影響其他玩家遊戲體驗的行為。若因上述原因導致在 GTA 線上模式中停權,將依違規其情節輕重程度來判定為暫時停權或永久封鎖。如果您收到 GTA 線上模式暫時停權的訊息,則表示您的帳號日後若再次違反遊戲規章,將遭到永久封鎖。如果您在 GTA 線上模式遭到暫時停權,在停權生效之後即無法使用 GTA 線上模式遊戲。您的帳號將暫時無法遊玩 GTA 線上模式,而在您嘗試遊玩線上模式並被送回故事模式後,將看到警告畫面中顯示的停權解除日期。此外,系統也會重置您的 GTA 線上模式角色資料。所有 GTA 線上模式的遊戲進度、房地產與物品清單也將會重置。所有 GTA 線上模式停權以及封鎖的判定皆為最終結果,不得申訴。

慢行 唔送
本身ps3 transfer去sc 既mod account半年都冇事
不過用cheat同人mod就係第二個ac
husky大佬掉幾百粒比細佬洗下OK?

好撚肚餓 食左成排水餃都未飽 入黎新界食宵夜

你地唔係都係住新界咩

利申住下白泥

你地唔係都係住新界咩

利申住下白泥

你雪櫃仲有無野食?我地即刻入貝澳BBQ

你地唔係都係住新界咩

利申住下白泥

你雪櫃仲有無野食?我地即刻入貝澳BBQ

村屋交通唔方便
本身ps3 transfer去sc 既mod account半年都冇事

ps3 mod過就算啦
PS3個防外掛系統冇PC果個咁勁
不過依家封左唔比PS3 transfer啦

Your account has been banned from playing GTA Online on PC permanently.
綺禮fgo叫咩名
綺禮fgo叫咩名

入到game先話到你知

ps3 mod過就算啦
PS3個防外掛系統冇PC果個咁勁
不過依家封左唔比PS3 transfer啦

3月先封仲有時間
太阻治快d買PS3 transfer mod service好平渣

Your account has been banned from playing GTA Online on PC permanently.

你比人ban左3次
我有一隻都比人ban左永久
種田唔係比櫻井食左下化?

你比人ban左3次

依家第2次已經係永久
第1次就歸零+ban1個月

你比人ban左3次

依家第2次已經係永久
第1次就歸零+ban1個月

我真係強烈建議太阻住趁仲有半個月ban transfer快快手搵人幫你transfer

櫻井孝宏と種田梨沙が出来婚で結婚して双子産んだ説が浮上してる話?
咁撚貴架車都無得叫雞

櫻井孝宏と種田梨沙が出来婚で結婚して双子産んだ説が浮上してる話?

聲優post有打格相睇

聲優post有打格相睇

link?
好耐無刷錢,由開ser到而家慳住用,用得最多錢係殺人,殺到褲穿窿

聲優post有打格相睇

link?

隔離聲優post最後果幾頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞