【動物台侍奉部20】祝各位及早脫離課金/賭博之路

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我發誓我目前係連登一個分身都冇,如果係假既話爛JJ死

我信你架
有幾%確定係你黎 所以決定盲狙你了
如果你覺得魔法戰爭世界第一係我分身
我記得佢之前係係其他合活躍多,係我開左個新年必睇魔法戰爭post之後先改名係到推呢堆神作
而且呢堆神作其實我一套都冇睇過,所以我講親都講唔到入面啲內容,但係佢講到
打字用字又唔同
gundam seed其實我根本唔知講咩以前電視播間中睇一兩集,所以我平時係人地提seed都唔會批評/讚
點會係分身,我低質咁多

雙重人格
如果你覺得魔法戰爭世界第一係我分身
我記得佢之前係係其他合活躍多,係我開左個新年必睇魔法戰爭post之後先改名係到推呢堆神作
而且呢堆神作其實我一套都冇睇過,所以我講親都講唔到入面啲內容,但係佢講到
打字用字又唔同
gundam seed其實我根本唔知講咩以前電視播間中睇一兩集,所以我平時係人地提seed都唔會批評/讚
點會係分身,我低質咁多

雙重人格

放棄個鍵盤會導致自己失憶
點睇mm地既男人
即係鍾意比女人踩/侮辱
但係又唔想比人鞭
認真我覺得school days一定要睇,誠哥左右逢源揀唔定好撚想斬死佢,凳言葉唔抵
人渣誠
春袋好1痕

你又係邊個既funson

美雲

mark低jor

轉頭唔記得
想同黑肉女做愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞