【動物台侍奉部20】祝各位及早脫離課金/賭博之路

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
法國個PoST無左我推慢左好多
屌你啦金閃閃你同我講新妹太鹽濕睇得一季

唔鹽濕睇黎做咩

鹽濕仔話太鹽濕
人唔笑
想問下呢到歡唔歡迎新人

HELLO🤗🤗🤗
想問下呢到歡唔歡迎新人

HELLO🤗🤗🤗

屌佢老母
想問下呢到歡唔歡迎新人

痴撚線

其實諗諗下, 如果有一日香菜好似三橋加奈子, 金井美香, 宮村優子咁結完婚之後比人拋棄會點

男方應該都幾撚大鑊

唔鹽濕睇黎做咩

鹽濕仔話太鹽濕
人唔笑

但而家小野賢章一定唔夠膽同香菜分手

比一大班FANS追斬都似

那個了喲

一定那個了喲啦 27歲仲小朋友咩

但唔知香菜係用咩聲/角色叫床呢

水樹奈奈配D叫床聲好正

邊套

https://www.youtube.com/watch?v=NdiR6GiZiHU 神作都未睇過?
但而家小野賢章一定唔夠膽同香菜分手

比一大班FANS追斬都似

那個了喲

一定那個了喲啦 27歲仲小朋友咩

但唔知香菜係用咩聲/角色叫床呢

水樹奈奈配D叫床聲好正

邊套

https://www.youtube.com/watch?v=NdiR6GiZiHU 神作都未睇過?

超時空強姦魔
想問下呢到歡唔歡迎新人

痴撚線

其實諗諗下, 如果有一日香菜好似三橋加奈子, 金井美香, 宮村優子咁結完婚之後比人拋棄會點

男方應該都幾撚大鑊

會唔會比人追殺

但老實講離左婚既聲優都唔係咁少見

咁就要睇媒體點煲既姐
不過好似香菜呢d受咁多人寵愛呢種
個男既凶多吉少

聲優夫婦啪住上又穩陣既我見暫時得坂本鈴村
想問下呢到歡唔歡迎新人

痴撚線

男方應該都幾撚大鑊

會唔會比人追殺

但老實講離左婚既聲優都唔係咁少見

咁就要睇媒體點煲既姐
不過好似香菜呢d受咁多人寵愛呢種
個男既凶多吉少

聲優夫婦啪住上又穩陣既我見暫時得坂本鈴村

都係既, 有D好似宮村優子其實係聲優圈幾出名比人拋棄左都唔係咁大回響(雖然可能因為佢已經係第二次離婚)

坂本如果離婚實大把人哭喪

我第一個哭喪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞