【動物台侍奉部20】祝各位及早脫離課金/賭博之路

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

痴撚線

其實諗諗下, 如果有一日香菜好似三橋加奈子, 金井美香, 宮村優子咁結完婚之後比人拋棄會點

男方應該都幾撚大鑊

會唔會比人追殺

但老實講離左婚既聲優都唔係咁少見

咁就要睇媒體點煲既姐
不過好似香菜呢d受咁多人寵愛呢種
個男既凶多吉少

聲優夫婦啪住上又穩陣既我見暫時得坂本鈴村

都係既, 有D好似宮村優子其實係聲優圈幾出名比人拋棄左都唔係咁大回響(雖然可能因為佢已經係第二次離婚)

坂本如果離婚實大把人哭喪

我第一個哭喪

鈴村好鍚佢....應該唔會既

BTW知道香菜比人中出既感覺如何

老實講我最擔心嫁唔出既女聲優
香菜 田村 井口裕香
咁香菜有拖拍肯公開都算係件好事
做fans實撐架啦
戇鳩2lai

屌你牙
四天都幾好睇

會唔會比人追殺

但老實講離左婚既聲優都唔係咁少見

咁就要睇媒體點煲既姐
不過好似香菜呢d受咁多人寵愛呢種
個男既凶多吉少

聲優夫婦啪住上又穩陣既我見暫時得坂本鈴村

都係既, 有D好似宮村優子其實係聲優圈幾出名比人拋棄左都唔係咁大回響(雖然可能因為佢已經係第二次離婚)

坂本如果離婚實大把人哭喪

我第一個哭喪

鈴村好鍚佢....應該唔會既

BTW知道香菜比人中出既感覺如何

老實講我最擔心嫁唔出既女聲優
香菜 田村 井口裕香
咁香菜有拖拍肯公開都算係件好事
做fans實撐架啦

田村其實點解會嫁唔出 佢明明條件咁好, 除非私下性格超差(又唔似, 佢咁多FD), 點解會無對象真係好難明

井口裕香唔係不嬲都係性格有D問題所以好少FD

田村十年前又係好似依家咁瘋狂搵錢接job
十年後既依家又係咁
好似諗住唔結婚咁 草錢自己過成世
要配得起田村既級數背景門檻又好似好高

井口裕香其實好一般女仔咁...同期既阿澄竟然可以快過佢真係嚇一跳
喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔喔
感受到我的火熱巨棒嗎?
將你填滿
灼下烙印
你已經不能失去我了
就這麼渴求我的味道嗎?
來……
就這麼渴求我的味道嗎?
來……

夠鐘食藥
綺禮去左玩空中飛人就爽啦
條女飛來飛去
#1 魔法戰爭世界第一

食野:班垃圾港女食泡菜野打卡,個啲辣殺賣到貴一貴;反而好食嘅大排檔同小店冇人食
音樂:班垃圾港女聽泡菜嘈音,唔係話一定要支持本土音樂,但係都起碼聽音樂啦,歐美咁多高質野
睇劇/戲:睇大台同泡劇,睇垃圾賀歲片同泡菜電影
打扮:化垃圾泡菜妝,買啲質素同支那野一樣仲要貴幾舊嘅泡菜野
買野:用淘寶,有真野唔撚買係都要買劣貨
仲有大把,廢事數

已經可以排除係綺禮_
#1 魔法戰爭世界第一

食野:班垃圾港女食泡菜野打卡,個啲辣殺賣到貴一貴;反而好食嘅大排檔同小店冇人食
音樂:班垃圾港女聽泡菜嘈音,唔係話一定要支持本土音樂,但係都起碼聽音樂啦,歐美咁多高質野
仲有大把,廢事數

已經可以排除係綺禮_

加個蘿莉控
我最撚憎既
#1 魔法戰爭世界第一

仲有大把,廢事數

已經可以排除係綺禮_

加個蘿莉控
我最撚憎既

你玩單機都有癮
得啦 我自己走 我錯 對唔住大家
得啦 我自己走 我錯 對唔住大家

撐你返高登清算蘿莉台
#1 魔法戰爭世界第一

仲有大把,廢事數

已經可以排除係綺禮_

加個蘿莉控
我最撚憎既

Sorry囉
Mirror's edge好好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞