【動物台侍奉部20】祝各位及早脫離課金/賭博之路

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
gta仲有無得開掛刷錢?

我用舊account開mod drop錢比你啦你玩返既話

我見D人開mod 同執錢果個都好易ban

我係遙距drop比你你冇得唔要

咁on9都得

咁on9都得

好多功能架
遙距困住你再刷幾個cops圍住你用電槍
死又死唔到自殺又自殺唔到圍有quit呢個戰局
Teleport個d唔講太普遍太多人用
不過一隻gta 都係百幾蚊
我social club點加
Game名係咩
Steam +左你
但我gta唔係steam開
原來電腦版
原來電腦版

有時我都係用手制係電腦版玩
gta 無nmd著
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

gooder

改個甘既名差D認你5到

gooder

改個甘既名差D認你5到

我決定追隨上進清,改名叫上字頭

博士唔好玩咁耐

gooder

改個甘既名差D認你5到

博士唔好玩咁耐

我真心既

博士出公海開返晒咁多個小圈子啦
上進養好人黎
去日本個陣先幫過我買野
見過真人又幾好相處
上進養好人黎
去日本個陣先幫過我買野
見過真人又幾好相處

唔係你地D元老私怨咩
上進養好人黎
去日本個陣先幫過我買野
見過真人又幾好相處

唔係你地D元老私怨咩

無野啦應該一早

gooder

改個甘既名差D認你5到

博士唔好玩咁耐

我真心既

博士出公海開返晒咁多個小圈子啦

你開啦
我病瞓了

買左100架x80
費時比rockstar set左我d錢做0到時冇錢用
唔係直接RE成隻人咩? btw 窮到無錢買車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞