聽過朋友最荒謬既大話係啲咩?

383 回覆
68 Like 1 Dislike
話自己個ex屋企移民
個ex老豆有層私樓頂層留左比佢
不過唔見左鎖匙

話自己以前屋企好有錢炒股輸晒先住公屋

同一個人黎,到底要自卑到咩地步先要講呢啲野
Sorry呀,地鐵塞車遲咗
成堆人喺背後講某個人既壞話, 然後我喺個個人面前講佢衰D咩 (但無講有人講佢壞話, 只係將壞話既內容講出嚟)
跟住成班屌鳩返我, 結果我係被人杯個個
話搞大左個肚借錢落仔
結果見到佢買轟天炮
唔知係咪諗住屌撚死佢

上太空捉夢夢
好多都好好笑
分手時同你講仲係朋友
有個中學同學,中2果陣同我講條友住house,點知比人見到聯絡地址係住公屋
跟住同年無啦啦無讀,係msn同我講去日本夾band
跟住成日係網吧同我開cam吹水扮自己係日本 個頭又留撚到X-Japan 咁
點知同d老師吹水講起原來條友比人踢左
諗起都好撚好笑
屌你老母
朋友條女
條女話自己全科5*同5**
去見港大藥劑果陣講英文既字深到班教授唔知佢講乜,問佢影張dse成績表黎睇佢話屋企人好重視,拎去鎖左係個櫃到

最戇尻個fd信到十足仲周圍同人講,最後比我地發現條女中學讀書又唔成,依加仲讀緊vtc
Sorry呀,地鐵塞車遲咗

屌可能係真㗎
中學有個同學同人講自己住跑馬地 其實就住石硤尾 我學校就係石硤尾
佢就日日兜路行番學等人唔知佢住石硤尾 但係其實個個都知

條友係咪姓黃
我係你好朋友
今日係安全
以前同你條女拍拖果時無搞過

話自己有細佬妹 但其實冇
轉個彎到⋯⋯佢老味,等左兩個鐘
轉個彎就到

結果遲左兩個鐘

屌!一鳩樣!你朋友姓李?
我有個小學同學話自己係鬼公主 仲癲到食擦膠
話自己其實住係天上面,係唔知乜撚野公主,會突然上身,姓魔 「上身」之後佢會自己變高音fake我地,仲話咩夜晚就要飛上天訓教,佢老母天光就會開窗接返佢落黎返學 當年信到十足十
肯定冇人夠我癲 中學識左條女 見面著我間學校校服
問佢讀咩班 番學校搵唔到佢 後來知道左完全冇係到讀書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞