聽過朋友最荒謬既大話係啲咩?

383 回覆
68 Like 1 Dislike
以前同你條女拍拖果時無搞過
琴日攪完今日話條女有左,放上連登話好驚要求救
中一果陣有朋友話佢屋企裝左部二百匹既冷氣,細細個唔識以為好勁,後尾發覺原來冷氣最大好似得兩匹

中一果陣有朋友話佢屋企裝左部二百匹既冷氣,細細個唔識以為好勁,後尾發覺原來冷氣最大好似得兩匹

佢用部200匹嘅車開冷氣呀?
夜晚十點幾話要收傢私 唔得閒出黎
話自己有絕症
得返半年定一年命
成班同學連老師搞左個歡送會咁樣既野
發現原來9up
拎m記太重整斷左隻手
小弟一年班嗰陣同啲friends講我老豆同啊爺係忍者
宜家諗起真係柒到痴線

睇忍者亂太郞睇上腦
當年中學 唔知中二定三

有日Y同學吹水話...

Y同學:我鄉下隻貓識打機

某:搵日見識下

隔一排再問

某:阿Y同學 你鄉下係咪有隻貓識打機?

Y同學:我鄉下唔養貓 但有養狗 隻狗識打機

再隔多一排

某:阿Y同學 你鄉下隻狗係咪識打機?

Y同學: 我鄉下隻貓同隻狗 都識打機

我記得大概係咁
雖然好on9 但真人真事 勿相認
琴日攪完今日話條女有左,放上連登話好驚要求救

對蔬菜敏感
打去fd屋企電話問佢出門口未 佢話等緊車好快
小弟一年班嗰陣同啲friends講我老豆同啊爺係忍者
宜家諗起真係柒到痴線

睇忍者亂太郞睇上腦

佢哋信架
小弟成撚日鳩up
好似usopp
而家出門口
對蔬菜敏感

試過有個細路話對街市敏感
聽過個fd講佢籃球隊個隊長掂到板頂 仲有佢地五個正選係唔知咩街場入左三十球三分 我個fd之前讀陳楷

聽唔少 吹到又1v5咁
小學同學話成世人未柯過屎
男人佬狗 又柒
你話靚女我就信
有個fd話佢識人100米 跑9秒9幾。
CE11分吹到28分仲要appeal到29,麻省理工收左但唔去讀
唔係朋友.客黎既
佢話我住開個屋苑L4中間個噴水池拆左
起個入口落地底整條地下街
中學有個女同學話佢自己係歐洲啲大家族嘅後裔,自細有個訂咗婚嘅青梅竹馬,中學畢業就要返去結婚,最後佢中三轉咗校,到依家仲喺香港
我都唔知點解自己果陣會信,仲覺得好勁
讀中三個年,有個同學同我講,
佢外婆生左18個仔女,有個舅父係微軟高層,經常同蓋茨開會;
其中兩個舅父1個係警察高層,1個係黑社會大佬;
話自己電腦好勁係黑客,識打網絡攻防戰;
有一次分組做Project話可以自己一個做哂,但臨交之前電腦壞左,個Back up 放左個好大個的壓縮檔案到,解壓縮要用兩三年時間

以前信以為真,覺得好勁現在諗起就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞