聽過朋友最荒謬既大話係啲咩?

383 回覆
68 Like 1 Dislike
對wifi敏感

好似真係有
睇過新聞
我4歲中過槍
蛇大過花
條女話自己係處,叫我溫柔啲
我先

一開頭識佢果陣講話係HKU精算,之後講講下變左POLY CS,最後原來中三都無畢業

hku廚房做蒸蒜?
一國兩制
話自己屋企點樣點樣有錢
又扮成日出國玩其實返大陸
咩黑白兩道都識啲大粒嘢
連冇車牌都要扮有 又話車我哋去邊玩去邊玩
之後又扮有女 有時真係頂佢唔順

唔洗望 係話緊你
去完日本番黎話有jetlag所以射波
我約佢星期日出街佢話冇錢
點知嗰個星期日佢同左第二個出
明明我約佢先
話佢老母係世界跳遠亞軍 仲有埋證書
細個好興玩四驅車,睇四驅兄弟都知部四驅車識聽指令,但我果部唔識,問題黎啦,同學叫我裝塊精片落去,部車先識聽指令,我就唔知係邊搵到塊精片on99咁痴左上去,然後瘋狂叫部車做呢樣做果樣,部車一d反應都無,自己係咁衝,最後搵唔番
中一個陣飛輪海好紅
有個同學話炎亞綸係佢表哥。

我都有個同學咁講
識個朋友話hku account
點知比人踢爆左係太空
嗰時中四 有個同學同我講佢生日嗰時佢親戚送咗奧海城層樓比佢 又話自己利是錢儲儲埋埋有幾十萬
有個frd成日吹水
有日話佢尋晚落街場打籃球 半場有5,60人跟隊
阿爺係我9歲果年比日軍殺左
有個frd 話打wargame個時係大陸唔見左條友

而家都未搵返
有個FRD講親野我地都要除3

佢話成百人就應該得30十幾人
佢話成張檯咁大就縮少3倍
當時小學5年班,我唔想上堂就日日趴台瞓,持續咗一星期左右。到有一次班主任行埋嚟溫柔地問我做咩事,我就同佢講隻眼有癌,好嚴重咁話。最後班主任臨放學叫成班同學一齊為我祈禱希望我快啲好返。

當我聽到成班同學為我祈禱後,我心諗今鋪玩撚大咗收唔科 事後班主任聯絡我家長先踢爆我
下個月就還到錢
打去佢屋企,佢話轉個彎到
仲有次打俾佢,佢話就黎到,跟住我係佢屋企個層既𨋢口望住佢出門口
小學果陣,有fd話自己住山頂,間屋3000尺,寫記念冊又寫咩香港山頂文輝道。
跟住有次唔知做咩要拎佢地址,就寫左咩沙田xxx。我問,唔係山頂咩?佢就話有2個屋企

又有次做project,要去一個人屋企,我就話去佢度傾,佢就話好多貓貓狗狗
過左排之後我提起佢屋企d貓狗,話想睇下相,佢話死晒
呀媽報細數呃左我十幾年
中一個陣飛輪海好紅
有個同學話炎亞綸係佢表哥。

我都有個同學咁講

我都識
將軍澳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞