聽過朋友最荒謬既大話係啲咩?

383 回覆
68 Like 1 Dislike
中學年代 有個frd話佢男朋友殺左人 比人拉左 仲有d錢比差佬keep住。。。
佢好認真同我講
笑死我
中學年代 有個frd話佢男朋友殺左人 比人拉左 仲有d錢比差佬keep住。。。
佢好認真同我講
笑死我

咁最後其實乜野事
話自己老母係半山買左幾個單位唔話比佢聽 之後佢話係自己查到

有無得參觀下
話自己老母係半山買左幾個單位唔話比佢聽 之後佢話係自己查到

有無得參觀下

仲離譜既都有 不過大家都知佢味野 佢講個時好撚逼真 佢一走左 成班同學笑到仆街
勿相認
分手?我死比你睇
廿幾歲 話自己未打過飛機 好認真咁講 同佢所有識既人都係講無打過
聽過個fd講佢籃球隊個隊長掂到板頂 仲有佢地五個正選係唔知咩街場入左三十球三分 我個fd之前讀陳楷

係咪馮卓晞
出緊黎,就到
話自己個腦有腫瘤要去外國做手術
聽過個fd講佢籃球隊個隊長掂到板頂 仲有佢地五個正選係唔知咩街場入左三十球三分 我個fd之前讀陳楷

係咪馮卓晞

嘩屌 你點知

Lol沖出去一打五屈我地叫佢出
最後話有把聲叫我出去
Lol沖出去一打五屈我地叫佢出
最後話有把聲叫我出去

中學有個同學同人講自己住跑馬地 其實就住石硤尾 我學校就係石硤尾
佢就日日兜路行番學等人唔知佢住石硤尾 但係其實個個都知
約初三一齊打邊爐 佢話要去拜年唔得閒

記得有個朋友講過
曾經試過救一個細路
一腳踢開40kg重 跌緊落黎o既喇叭 仲話只係得少少痛
小弟一年班嗰陣同啲friends講我老豆同啊爺係忍者
宜家諗起真係柒到痴線
轉個彎就到

結果遲左兩個鐘
小學一年級,個同學話佢爸爸媽媽係外星人
準時還錢
我冇錢

係咪馮卓晞

嘩屌 你點知

痴撚線
佢有冇上連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞