(重要必睇)下個戰場係民意戰

1064 回覆
6150 Like 15 Dislike
推 外國選舉爭既都係中立選民支持
藍哂既唔好理佢
同埋唔好訊息轟炸 可能會有反效果 比d耐心同技巧 加油
樓主寫得幾好 淺白直接 最好可以再精簡啲 用黎宣傳出去

要上星期遊行班人連續兩個星期出黎 係有啲困難 要俾佢地知道衣場係持久戰 千其唔好懶

今次宣傳唔夠上次鋪天蓋地 加上有人見到民陣搞又唔想參加 人數上好難再維持要靠衣兩日大家努力
主要係spread開去!
文宣好重要!
俾佢哋地盤嘅人知都好重要!
推啊推啊
推!!!!
幫推

大家分工 和理非buy time 勇士好好休息 辛苦大家
香港人團結 !
香港人團結 !!!!!
今時今日仲話見到民陣搞 唔想參加?去埋都無衝突㗎其實,都唔知係咪鬼黎。
push
一推再推

大家千祈要冷靜唔好暴力

否則就會有位比廢中廢老入
我講少方向可以點做

短片,剪曬所有警察極陋惡畫面做一條雜錦,一個shot 10秒8秒左右睇到件事就夠

相,畀人打到流血呀爆眼呀嗰啲位,加少少caption

對住師奶就搏同情,佢話你搞事就強調你只係中學生,你都有個仔/ 女,做錯事係咪代表要畀人咁對待?重點:警察根本係用私刑!依家當示威者係黑社會?

對住老人家,可以強調過咗修訂經濟差,連生果金都冇錢出畀你

歡迎再補充
有同感,由以前老個渣會覺得任何抗爭都係錯,反叛
到依家佢地會撐,叫後生嘅上街,甚至自己企出黎
都因為政府嘅行動令市民反感,其二係明白到抗爭嘅原因。

所以我地應該好好利用我地得到嘅支持同民心
好文一推再推
(到底我一個人重覆推有冇用?)
Push
push
"我哋同政府爭民意,所有影響民生嘅運動,都要有小心,直到有事件觸發民怨爆發。" from 樓主

咁地鐵運動就要諗清楚喇,今晚睇有線,幾個市民對呢D野個觀感唔好

對好多一般打工仔來講,中游市民來講,自身利益係最重要,會蓋過對反修例運動既同情。你搞政府佢,唔會理,重可能同情你。但你一搞佢,佢就覺得你係大罪犯,大壞人。2014年佔領運動拖咁耐,民意上贏頭輸尾,都係衰係呢個位。

平民既心理要好好掌握同引渡。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞