(重要必睇)下個戰場係民意戰

1064 回覆
6150 Like 15 Dislike
條例仲有二讀三讀
等過左二讀先再進行不合作運動會比較好
同埋進行前都要大量宣傳 話比社會知同向社會道歉
比一般民眾有心理準備
中曬point

就算星期一都唔好掟磚唔想俾位人入
咁搞笑嘅我話打民意戰你哋就發起不合作運動

我跟你哋發起不合作運動就玩民意戰

無領袖真係轉到頭暈
仲諗住聽日大條道理遲到添
失望
Push!!
一推再推
二讀同三讀可以同日進行
絕對唔可以相信正苦所講既每一句野
大家係咪唔記得左4000蚊件事?
直到依家我都仲未收到錢啊仆街
仲話傳派糖 係我發夢個陣派左幾粒彈我食就有份!

仲有 個條死八婆 無啦啦係部電視到喊 完全充分利用哂女人本身有既柔弱(但係佢無啊 sorly
好明顯係搏緊同情啦
你知本身班廢老就唔buy我地班所謂既暴徒
依家條死八婆仲要喊
班廢老仲唔覺得佢好可憐 再傳埋派糖 仲唔落哂搭?
班廢老仲唔見到我地依班既所謂既暴徒既時候 乘機落井下石?

我最近發夢夢見 仲要成日有人散播白色恐怖
又話乜鳩搜大學 仲要封鎖所有新聞
頭先發夢個陣 見到條八婆想我地所有人都分化哂
無論係老一輩同年輕一輩 朋輩 同輩
佢就可以乘虛而入了!

佢又話無賣港!又話會盡自己職責令香港變得更加繁榮同穩定?
但係點解我發夢個陣 我會見到有人中左槍?
點解我會見到有好多狗撲埋黎咬緊我?我仲痛到喊醒左

你睇下 依個八婆所講既野完全唔可信
不可取 不可信!
公關戰呀大呀!
不合作運動過咗今日,迴響不大
公關戰呀大家!
要上熱門
真係推 唔係和理非定係勇武
呢個係策略 武鬥之後文鬥
雖然好膠但都係真係合理
我自己覺得不合作運動可以停一停
今日咁多消息出左黎 林奠黑犬做曬人民公敵咁
我地應該繼續文宣 拉多D中間派入局 避開唔好被"搞事"標籤住
等遊行完左 政府如果仲係硬推 民怨肯定爆
想信會更多人支持/加入抗爭
到時我地再係夢入面野餐散步放狗
最重要係人數唔夠多
好多人都覺得仲未係時候進行不合作運動
支持人數都似乎唔夠多
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞