(重要必睇)下個戰場係民意戰

1064 回覆
6150 Like 15 Dislike
同意 民意好重要
齊齊幫手
拉斷屋企條電視天線
推到上熱門!
遲下先對付佢地啦, 搞好星期日先
總之跟住見倒佢地記者煩爆佢就OK
push push 呢啲先係理性
推多下
繼續推
push
不合作運動會令到啲中游份子撐番政府
民心先最重要!
記住大家唔好再研究進攻 請轉為研究防守
野餐當日我發現其實添美道果邊既龍和道既防守係弱得好勁 完全冇人守 可能你班人見冇差佬就唔駛守? 人地就係消你意志 等食飯時間係果邊進攻
所以如果再黎一次 唔該任何一條路 點樣細既路 幾難行既路都唔該同我搵野封得實實淨淨 至起碼d 狗唔可以係1分鐘內越過先
另外我想講下我自己諗既鐵馬水馬陣
三角鐵馬拉遠同d 狗既距離係幾出色 但三角鐵馬太輕 好容易比人推進 如果只係防守 我建議加d 水馬係後面入滿水 另外係水馬向住我地自己方向既地面將d 油呀 洗潔精呀 有咁線得咁線既野倒落去 食完蕉掉塊皮落去都仲得
仲有要留大量索帶整索帶手扣呀 大型人扣呀 當d 狗想越過圍欄過黎既時候 頭先線到仆街既野就起作用 佢地步步為難 行動減慢 呢個時候三五成群用d 索帶索撚住佢地 佢地淨係想扑人都扑唔到 到時唔駛話困住佢定邦隻狗係燈柱既 就咁比佢係入面 就算出面班狗想放催淚彈都有顧忌 另外如果咁樣都仲放催淚彈呢 就好似有張gif 咁 每人手上要拎住枝水 個彈一係自己身邊即刻大叫叫人黎淋水 自己即時都淋水 咁樣個彈既功能已經減左一半有多
如果仲有咩防守既方法可以繼續提出
請大家幫手廣傳
同埋對手都開始分化緊
大家沉住氣睇佢地鬼打鬼
可唔可以解1001
同意
完全同意.
推阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞