(重要必睇)下個戰場係民意戰

1064 回覆
6150 Like 15 Dislike
推呀
冇大台係咁
但有連登都可以盡量做到足夠討論
依家咁都幾好
局勢一路會變,策略自然都係
可以keep住update大家意見
幾有直接民主嘅感覺
Push
其實我地要玩公關戰!
將個矛頭指向林鄭
先黎星期日民意戰

跟住再扮慘
對唔住呀大家
我地係比政府迫到走頭無路先至搞不合作運動
係林鄭迫架咋

做既野一樣
但得出黎既結果好唔同
Push
即管跟一次大台 和理非非吸下民意 開會日再變身
石頭個D真係收返埋先 留返第二日自己發夢

老老豆豆,以香港人自撚私性格,為左將條友移至台灣或幫大陸捉貪官,搞到香港無獨立關稅區,搞亂香港經濟,10個有9個都唔會贊成。美國佬入左法案話要取消台灣關係法,之後對外民意唔好再講人身自由,直接講:我咩都唔識,總之修例破壞經濟,打爛飯碗,逃犯可以當飯食呀?
加上對手開始鬧分化
一定要沉住氣!
坐收最大支持
Exactly! 大力推!
push
推!
岩呀!對現實既人就要咁講!
搵D學生組織 最好加埋宗教團體 / other 比狗激親既團體
喊撚曬口 好心痛呀 我地都唔想阻到香港市民 but
其實地鐵不合作運動就會影響民生
點解會推
無必要咁樣迫中立歸邊 要罷既一早罷左
依家等既係對方行對/言論回應再錯 再引起民意反彈
而唔係發起一個有機會令人反感既行動

港鐵不合作運動哩個風吹左好耐
有啲Post仲要騎劫人話唔支持就係撐中之類既立場綁架 同某啲人話唔出黎遊行就係支持修例支持政府有咩分別
係呀要識玩!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞