新垣結衣 (40) 單身達人 那又怎麼樣 換個角度來想其實很幸福

1001 回覆
121 Like 5 Dislike
其實我唔明點解日韓要咁仇視對方

因為韓撚就是原罪

想出街飲

係邊到買
好想拎黎做水樽

個樽好軟,個feel用幾次都爛

用嚟做咩

絕對無半點邪念

拎個樽去遊車河

搵到啦

我都唔明 各有各睇姐

我都唔明 各有各睇姐

我都覺各有各鐘意先係正解

我都唔明 各有各睇姐

韓狗鍾意挑機
成日睇埋d垃圾扮高尚去標籤人

我都唔明 各有各睇姐

韓狗鍾意挑機

之前先有個韓撚字友入黎攪事

我都唔明 各有各睇姐

因為佢地知你睇日本野就會話: '哇 乜你咁毒架 '

我都唔明 各有各睇姐

韓狗鍾意挑機

agggre,係d韓撚唯我獨尊咁,佢地既世界除左泡菜冇其他

我都唔明 各有各睇姐

認真一問,睇泡菜劇係咪大多數都係女人?淨係j d人造人

我都唔明 各有各睇姐

就係唔明點解佢地睇韓國野就唔毒 睇日本野就毒
咩道理黎

我都唔明 各有各睇姐

咩道理黎

源頭應該係電車男

想出街飲

係邊到買
好想拎黎做水樽

個樽好軟,個feel用幾次都爛

用嚟做咩

絕對無半點邪念

拎個樽去遊車河

搵到啦

2L抵好多
其實大家都有自己既偶像
其實一句噠埋去話佢既偶像膠樣 人造人係咪無問題?
七仔都有得買

七仔咁貴

又睇左coco style

+1

Don't miss me so much
其實大家都有自己既偶像

講事實

我都唔明 各有各睇姐

咩道理黎

問佢地點解日劇就係毒,佢地又話冇得解
d死港女真係打橫來講
(我d fd係港女 佢地不代表全部港女意見)
其實大家都有自己既偶像

agger 腥些
自己有自己中意就算 無謂攻擊其他人 唔係盞同攻擊自己既人一樣
一句講哂
崇韓狗都是垃圾
唔想討論韓撚

我都唔明 各有各睇姐

咩道理黎

源頭應該係電車男

電車男都好多年前下
一句講哂
崇韓狗都是垃圾

睇韓劇根本0思考地方,冇深度可言,冇討論既餘地
泡菜是原罪

我唔明點解以前個個批鬥D明星整容,而家個個都追捧整容

我又唔明點解***可以有人吹奏

今日預左ot
一句講哂
崇韓狗都是垃圾

睇韓劇根本0思考地方,冇深度可言,冇討論既餘地

https://www.youtube.com/watch?v=1K9XEzysnFw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞