新垣結衣 (40) 單身達人 那又怎麼樣 換個角度來想其實很幸福

1001 回覆
121 Like 5 Dislike
https://twitter.com/0611aragaki_yui/status/831486432967397377
白車

最尾 好正

臨訓都要入院

好可愛喪loop

我loop左差唔多5分鐘
今日子首ep幾好聽,叫咩名?

一刷完未呀
終於睇完空広, 故事都幾悶下, 不過全程睇結衣個靚樣就夠

個人覺得幾好睇
啱啱睇到今日子第七集

開始對厄介改觀

又開始接受白色頭髮嘅結衣

但就快睇完

有冇人明白我依家嘅心情有幾咁忐忑
啱啱睇到今日子第七集

開始對厄介改觀

但就快睇完

後面仲精彩啊
準備紙巾 你懂的

見有人討論GAKKI個濃妝,建議巴打們search下我個名

ZARD & DONT YOU SEE & 未公開映像

如果你識ZARD的話應該會認識呢段歷史(?)

完全唔識,無咁大年紀

泉水姐姐

關鍵字

中華一番 - 息もできない
男兒當入樽 - マイ フレンド
名偵探柯南 - 運命のルーレット廻して
龍珠GT - DAN DAN 心魅かれてく
寶礦力 - 突然

~90's巴打係咪都肯定會中一樣只係你未曾留意 對ZARD而言似乎極多人都係識歌唔識人,屢試不爽

的確 真係好多都聽過
比嘉個樣仲有啲似佢
啱啱睇到今日子第七集

開始對厄介改觀

但就快睇完

後面仲精彩啊
準備紙巾 你懂的

追完劇個種空虛 諗起都打冷震

完全唔識,無咁大年紀

泉水姐姐

關鍵字

寶礦力 - 突然

~90's巴打係咪都肯定會中一樣只係你未曾留意 對ZARD而言似乎極多人都係識歌唔識人,屢試不爽

以前聽過 但唔知主音已經唔喺度
啱啱睇到今日子第七集

開始對厄介改觀

但就快睇完

後面仲精彩啊
準備紙巾 你懂的

重刷
啱啱睇到今日子第七集

開始對厄介改觀

但就快睇完

後面仲精彩啊
準備紙巾 你懂的

重刷

厄介可以信任

放開我bb

完全唔識,無咁大年紀

泉水姐姐

關鍵字

寶礦力 - 突然

的確 真係好多都聽過
比嘉個樣仲有啲似佢

貼左呢d就真係識

訓啦

我覺得自己真係好蝕底
左手撚用滑鼠玩電腦控制其實好撚差
可能畫呢幾筆已經要重覆幾次

左囿苦主same here

畫也都有畫板可以替代, mouse真係選擇唔多,個人要埋side key基本已無選擇

原來咁多同伴
由細用慣左正常mouse 無乜煩惱 其他野全部都係左手 包括

係用慣左,但微細既控制一定差咁d
玩fps好明顯無人地打咁準
用ps圈/畫d野出黎,通常1 2次都整得好唔準

以前用有粒波嗰隻MOUSE玩FPS CHOK 180度轉身

呢種覺得真係好難用
btw 呢到仲有幾多人係左手

我覺得自己真係好蝕底
左手撚用滑鼠玩電腦控制其實好撚差
可能畫呢幾筆已經要重覆幾次

左囿苦主same here

畫也都有畫板可以替代, mouse真係選擇唔多,個人要埋side key基本已無選擇

原來咁多同伴
由細用慣左正常mouse 無乜煩惱 其他野全部都係左手 包括

係用慣左,但微細既控制一定差咁d
玩fps好明顯無人地打咁準
用ps圈/畫d野出黎,通常1 2次都整得好唔準

以前用有粒波嗰隻MOUSE玩FPS CHOK 180度轉身

呢種覺得真係好難用
btw 呢到仲有幾多人係左手

日日都要幫佢更新
返咗陣工 宜家追到live又要瞓喇

希望bb日日都過得快樂

見到你好似好攰咁 好心痛

早抖啦bb豬
今日子首ep幾好聽,叫咩名?

一刷完未呀

一日兩集係極限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞