新垣結衣 (40) 單身達人 那又怎麼樣 換個角度來想其實很幸福

1001 回覆
121 Like 5 Dislike

希望bb日日都過得快樂

見到你好似好攰咁 好心痛

早抖啦bb豬

係咪得我覺得佢好似喊過咁啊 眼神好有心事
笑容好憂鬱咁
話時話,睇完兩集先係多左一頁,啲痴線佬去晒邊

希望bb日日都過得快樂

早抖啦bb豬

笑容好憂鬱咁

依張相感覺到佢將自己嘅情緒收得好埋,唔知佢諗緊乜。
真係好好戲

希望bb日日都過得快樂

早抖啦bb豬

笑容好憂鬱咁

依張相感覺到佢將自己嘅情緒收得好埋,唔知佢諗緊乜。
真係好好戲

反而仲擔心 女仔好鍾意口是心非啦 明明有事都話冇事嘅 我好明白喎 因為我有時都係咁 收收埋埋 有心事唔點同人講

返學掛

我來推post

返學掛

我來推post

返學掛

我來推post

返凌晨
聽日十半 要瞓了 冇得睇劇
睇完飛翔 都幾好睇,而且bb好靚
咁就完咗
咁就完咗

小稻稻
點解我覺得cb勁好睇
對呢d講生命同人生既劇無抵抗力
睇到好想喊
唔想訓唔想面對現實呀屌
點解我覺得cb勁好睇
睇到好想喊
唔想訓唔想面對現實呀屌

我都好鍾意睇cb
點解我覺得cb勁好睇
睇到好想喊
唔想訓唔想面對現實呀屌

我都好鍾意睇cb

雖然山p好撚chok,主力係戶田同結衣 正到
仲有觸電個傻系可以笑下,都覺得佢呢d人幾慘
終於睇完空広, 故事都幾悶下, 不過全程睇結衣個靚樣就夠

個人覺得幾好睇

我覺得劇情嚟講最好睇
咁就完咗

小稻稻

點解我覺得cb勁好睇
睇到好想喊
唔想訓唔想面對現實呀屌

我都好鍾意睇cb

睇山p同呀嫲睇到流馬尿
各位早抖,聽日起身重刷逃恥
點解我覺得cb勁好睇
睇到好想喊
唔想訓唔想面對現實呀屌

我都好鍾意睇cb

睇山p同呀嫲睇到流馬尿

便利店個下真係忍唔住

見有人討論GAKKI個濃妝,建議巴打們search下我個名

ZARD & DONT YOU SEE & 未公開映像

如果你識ZARD的話應該會認識呢段歷史(?)

完全唔識,無咁大年紀

泉水姐姐

關鍵字

中華一番 - 息もできない
男兒當入樽 - マイ フレンド
名偵探柯南 - 運命のルーレット廻して
龍珠GT - DAN DAN 心魅かれてく
寶礦力 - 突然

~90's巴打係咪都肯定會中一樣只係你未曾留意 對ZARD而言似乎極多人都係識歌唔識人,屢試不爽

以前聽過 但唔知主音已經唔喺度

坂井泉水
真係好sad
逃恥做大贏家真係開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞