新垣結衣 (40) 單身達人 那又怎麼樣 換個角度來想其實很幸福

1001 回覆
121 Like 5 Dislike

個嘴唇

果然 結衣係唔適合濃妝的 清新氣質既佢只要淡淡咁化下就好正 濃妝都係留比人造人啦

我覺得結衣素顏都已經夠做

濃裝實在唔掂...

搞掂 攞去洗

你對得住你個名

厄介可以信任

隻字型點仿?
btw 洗左機無晒D字型
依家做乜鳩咁多都唔down得要線上..

我係開ps用mouse畫咋 扮細路仔筆風

其實...

FONTS
https://mega.nz/#F!aQsQUTJT!k9OIVnwl9ThYydkDWGee9g

我改個控字咋 洗鬼down fonts咩

搞掂 攞去洗

你對得住你個名

厄介可以信任

隻字型點仿?
btw 洗左機無晒D字型
依家做乜鳩咁多都唔down得要線上..

我係開ps用mouse畫咋 扮細路仔筆風

我覺得自己真係好蝕底
左手撚用滑鼠玩電腦控制其實好撚差
可能畫呢幾筆已經要重覆幾次

個嘴唇

果然 結衣係唔適合濃妝的 清新氣質既佢只要淡淡咁化下就好正 濃妝都係留比人造人啦

濃裝實在唔掂...

係個嘴唇出事 但係又講唔出係咩問題 明明冇畫出界
認真,有冇人會特登唔追結衣BB D 資訊,唔想自己之後更加傷心?(類似因愛成恨嗰感覺)

我覺得太鍾意BB 會令我諗多咗好多野,索性唔好太沉迷

喺幸福嘅時候擔心聽日會唔會繼續開心落去, 噉嘅諗法唔係幾好wo, 巴打
而家鍾意就跟隨自己心意全力鍾意啦, 全心全意享受呢一刻

鍾意嘅野, 唔係想搵就隨時搵到架, 過左就無, 要珍惜呀

我得對結衣係咁

細個嗰陣係噉
有時因為啲小事喊 之後通常我阿媽叫我諗下啲開心嘢 我就會諗總有一日我會失去呢啲嘢 之後就喊得仲勁

係咪結衣與眾不同先搞到我咁?

另類痴線佬

其實我都係咁 不過我係望遠少少..
成日都諗唔知幾個月甚至幾年後仲會唔會咁有熱情
到底可以持續幾耐

無左熱情嘅時候根本就唔會再諗起結衣, 既然已經遺忘, 又點會傷心呢
無必要刻意持續啦, 到你無左熱情嘅時候, 你應該已經有左有更重要嘅野要關注(可能係女朋友)

所以而家鐘意咪得囉 唔使諗咁多野

出現了

都唔係好差啫
咁呢個post 有人剪?

全部都巴打點剪

巴絲打剪都玩命

留返長頭髮先

留緊想過半耳

諗住係大家重新搵過啲靚既圖整幾張角色圖
點知厄介淨係改左個字就算

其實...
FONTS
https://mega.nz/#F!aQsQUTJT!k9OIVnwl9ThYydkDWGee9g

下次放假慢慢揀先

聽你咁講我又真係幾衰

個嘴唇

濃裝實在唔掂...

同埋堂尾怪怪地
結衣bb塊面太紅(少少馬騮屎忽)嘅話唔好睇

聽你咁講我又真係幾衰

可以袋住先姐
長遠成張重整都得
整晒全劇黎拉票用

個嘴唇

濃裝實在唔掂...

同埋堂尾怪怪地

其實日本女星好似都傾向淡妝多

個嘴唇

濃裝實在唔掂...

同埋堂尾怪怪地

*眉

個嘴唇

濃裝實在唔掂...

同埋堂尾怪怪地

Lh 搽紅兩個面珠dun
頂!訓左陣就去左第二個post既第十一頁留名

聽你咁講我又真係幾衰

可以袋住先姐
長遠成張重整都得
整晒全劇黎拉票用

終於上到水

個嘴唇

濃裝實在唔掂...

同埋堂尾怪怪地

其實呢張已經算好
有一張影得仲好笑

個嘴唇

濃裝實在唔掂...

同埋堂尾怪怪地

其實呢張已經算好
有一張影得仲好笑

諗起lh2

個嘴唇

濃裝實在唔掂...

同埋堂尾怪怪地

其實呢張已經算好
有一張影得仲好笑

諗起lh2

出現了

都唔係好差啫
咁呢個post 有人剪?

全部都巴打點剪

巴絲打剪都玩命

留返長頭髮先

留緊想過半耳

留緊 目標要扎到個波

濃裝實在唔掂...

同埋堂尾怪怪地

其實呢張已經算好
有一張影得仲好笑

諗起lh2

講還講
11頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞