[真的很重要!!!!!!]我有野想同大家講,和平我地會得到最後既勝利!

178 回覆
779 Like 49 Dislike
你咁講最後都會推到去係政府既管治手法太強硬,唔聽民意,唔值得信任

都係果句,睇埋聽日先
Push
我想更正,唔係怪,我係絕對反對警方使用過份既武力
Sorry 唔係想撲熄你團火
不過係今時今日嘅香港繼續講和理非非的話
只會俾人當你on9
真心想睇人組織全和理非
一個行動派都無
之後賴死
比人清
睇下會點?

以今日情況
班狗未落車都返撚哂屋企了
班油一見出煙就閃到九個足球場外遠
你真係覺得靜坐work?
千祈千祈唔好諗住乖乖坐定定理警犬就落唔到手
今日全香港都睇住

重申:呢班低學歷低EQ嘅警犬隻隻都有瘋狗症!
甘地都係和理非,但係佢係贏家。
樓主食咗幾粒催淚彈,有冇諗過自己今日做咗啲咩所以有份食?警察係唔會理你做過啲咩,或者冇做啲咩。你一出現佢就會當你係示威者,如果你真係咁驚警察對你用暴力唔該你留返係屋企。
出黎抗爭可唔可以有少少覺悟?
2014有版你睇啦,唔和理非地結束佔領囉
瞓醒未?驚就唔好諗住可以爭取到啲咩
你識唔識睇字
我屌緊邊一邊阿你覺得?
唔係「當」
但係你地和理非係咪絕食到死都唔停先?
你地有覺悟要付出自己黎換取其他人既未來未?
我支持和平
因為部分政府都介入中
你衝反而比下台階狗共

更重要係願意冒死頂住納粹黑警的人已經係香港最後的義人
我唔想見你們死
凡事留一線都係好嘅
Em 支持你個回覆,用個回覆屌po主
Sorry 唔係屌你
「最後都會推到去⋯⋯」

咁咪即係事實囉
理想化既野 收埋先啦
呢頭俾人打到仆街呢頭同人哋講和平? 不切實際 你咁做仲會令到班抱有唔同態度嘅人更憎你 變相多咗敵人 最後會點可想而知
有邊個唔想和和平平坐低唱今天我就爭取到咩
如果有效,我甘願企係政總唱足一年365日

可惜現實就係咁殘酷!
所以我咪話,好想睇一次
就搵班割席撚出黎祭旗
叫和理非自己佔一個地方
一個行動派都唔準有

好想睇
好想睇班油敗走返屋企個衰樣

由其諗起今日拎手袋班仆街
出面打生打死比你盛裝舞會
叫佢著野話唔洗
九丈遠辣到佢少少
又鹽水又水又寶礦力又紙巾用撚哂
中重傷人地都未叫啦
正仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞