[真的很重要!!!!!!]我有野想同大家講,和平我地會得到最後既勝利!

178 回覆
779 Like 49 Dislike
2014年就係俾政府拖長黎搞,就係我地信咩佔領中環,信要留守,咪得個吉。

根本玩一日就應該返屋企,第二日再黎過。
都係,咁樣可以打車輪戰
班狗一搵到位入我地完全會無哂人性?
搵唔搵到位入都冇架啦
依加大部份既支持包括市民,國際都係我地果一邊
點解我地仲要拎自己條命去博?無錯果2條係人命,點解會有2條人命?我唔想答
你唔可以忘記你出來既TARGET,你出來係為咩

612比我地既教訓係_ _ _ _會搞出人命,你依加想以牙還牙會係一個bad cycle keep rolling man!!!!朋友,我地不如先冷靜
《香港人權與民主法案》法案目的, 是對涉及鎮壓香港基本自由的香港或中國大陸的政府官員,設立懲罰機制,包括禁止涉事官員入境美國及凍結其在美國之資產.

Jim McGovern係美國國會和行政當局中國委員會(CECC)既主席.

通過左就乜都唔洗做
建制會自己收皮
I hope so,我都希望所有野都變返正常,還我一個家
兩條人命同一隻眼換黎一日唔開會
真係抵咩??
我覺得唔抵阿,原本原兵不動都可以做到我地要既goal,我依加諗就有少少唔明地點解要.............that's why我地要吸取教訓....
傳6月傾

出賣香港,係有代價
我唔希望有兄弟再為我地而受傷
推!!!!!!!!!
有道理啊,唔好少看群眾力量,只要持續中美開始談判,同7月立法會休會,已經好唔同。
你坐底啲狗咪又係黎清場
最後都係要有勇武黎保護
一大班人不停反對又唔犯法,先至係政府最恐懼嘅事情。
頭先我睇到我地今日尾聲有議員和談後最後無清場喎?
利人利己,同時做到果個效果
成篇講得幾中肯
不過都係個句怕阻塞交通會斷咗立會支援
anyway幫手推
兄弟爬山各自努力
呢篇文有一個極大既重點!!!!!!!!!
唔好比差佬搵到位入呀各位!!!
呢篇文有一個極大既重點!!!!!!!!!
有議員係到就係
你如果玩癱瘓
啫係遍地開花啦
議員點睇場
到今時今日仲話和平就冇衝突
太天真啦
好多時係啲狗要清 我地要守先有衝突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞