[真的很重要!!!!!!]我有野想同大家講,和平我地會得到最後既勝利!

178 回覆
779 Like 49 Dislike
3點鐘唔開佢波邊會開槍呀........
粒種子係我地自己種落去架喎.....
和平示威都要講戰術

暗示係我自己既個人意見,你唔同意可以唔跟
你講既我都好認同
如果兩者比較,你認為邊個好一點?如果你理由充分,我想你說服我,討論區就係要互相學習
人你老母命 係icu你咒人死?
如果係group up咁做呢?
你哋乖乖地坐咪又係俾人清場,俾人打
講乜鳩野和理非就可以爭取到一樣成果
雨傘革命大家乖乖地俾人清場咪又係咁撚樣
點撚樣成功啊你
SORRY無心,我睇到有人開POST話佢地....唔小心信左,我真係無心,唔好怪我
一日? 我講緊解散legco 網球場宣言呀訓醒未呀
咁就要睇埋聽日,如果唔得你再BIN 我C
我既睇法係你提出既做法只會變返雨傘既情況
其實兩者都係佔領 只係地方唔同
有鬼係入面,好難無位俾對面入

如果你有辦法解決我地坐,對面硬清場,我覺得ok

但今次個政府咁pk,我覺得你用坐去佔領馬路,佢已經會將你定義為騷擾,暴動
2014佢有得改道
今次全港交通一齊訓低我相信會有唔同,希望WORK啦
方法有好多個,坐都係我提議,有更好既我都會支持
到有大台又話佢唔代表我,雨革已經係,講真時不時出現又話搞呢度又話搞果度最撚憎,雨革當年點死都未吸到教訓,一不搞平民二不搞小商戶,唔係人人幾百萬未開頭唔港養家
點先做到封哂全港既車路
包立法會 淨係封立法會既路已經咁難
無方法比坐更靜態,但佢照清你,咁可以點??
各有各做啦
屌你個括號笑撚死我我有同樣諗法
你哋打算癱瘓地鐵,然後呢?
你話坐車路停交通,好威威,啲警察唔會清?
和理非既下場大家都好清楚:
https://www.facebook.com/169166456593130/posts/1233433063499792?s=100001737363964&v=e&sfns=mo
佢哋會唔會因為你咩都冇做,而唔清你場唔打你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞