[悠二伏list] 法奧個網更新喇

401 回覆
10 Like 27 Dislike
講句公道說話, 其實要乜無乜好多時唔關啲retail事, 要怪怪啲代理

無論飛馬又好法奧又好, 有啲野根本就係代理無曬貨, 零售商除非特登order定一大堆, 唔係都要lead time

不過零售接得啲無現貨嘅單, 都要預左俾客屌, 一係就唔好接
有無懶人包
好耐無j 過悠二
尋日落單 法奧都有人打俾我冇 G.Skill 64GB 嘅 3200 cl14 貨 (電話入面嗰個唔知係咪悠二嚟)
要等一星期先有貨 我都好理解 所以都照等
係我黎 係我打俾你
油耳把聲係咪好好j
notebook換ssd同加ram,已經好大分別
砌機費加一個悠二親手砌選擇?
留意左好耐d巴打回覆,來來去去飛馬話冇貨要轉,都係某一兩間代理,飛馬係咪俾代理ban咗啊?
改名做肥媽啦,拍下YouTube教下人煮餸算鳩數啦
okay 嘅
講嘢語速幾快吓
有可能啦
唔啦

我自己仲有好多野做

況且我砌機部有個人仲勁過我的
諗緊幫襯你定飛馬,你就有我想要bq箱,但2666ram無Gskill aegis gaming又無klevv boltx
因為aegis gaming 2666 同3000價錢冇分別 所以唔上架

同埋aegis gaming 好易壞

以前就推 而家唔推

klevv bolt x 你inbox我
或者等我聽日

我聽日上架
等過埋今個星期日,下星期你有咩優惠推出先之前由你未做網店之前已經抄你list落黃金買應該要支持下你既(所以2666ram boltx好?)
其實我仲未諗好哂d優惠 但唔好預係咩超巨大優惠

因為其實我已經盡量直接壓低左d產品價
但我印象其實bolt x 價都好似唔抵玩

就黎可以買到人地有散熱片既3000MHz
係咪叫悠一
係 仲有d叫悠三 悠四
最好聽係瘦矮司機把聲
但16*2既佢抵玩
不過唔春好超係intel下
1 x Intel® Core™ Coffee Lake Refresh i5-9400F
價錢:$1,195

1 x MSI B360M Mortar Micro-ATX
價錢:$635

1 x Toshiba MD04ACA400 4TB 7200rpm 3.5
價錢:$685

1 x Samsung 970 EVO Plus Series 500GB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
價錢:$845

1 x ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 2060 OC Edition 6GB GDDR6
價錢:$3,299

1 x Antec NeoEco Gold Series 550W 80Plus Gold Semi Modular
價錢:$599

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $7,338
https://www.faroll.com/customize#MTAwOCwxMTgsMTgxMSwyMDU4LDQzMiw3Mzc

悠二比少少意見,ram本來打算boltx,機箱諗緊bq801/fd dc(提外話可能想為剪片提升,轉i79700kf/i79700f,底版轉msi mpg z390 gaming pro carbon,ram唔知用邊種好)
堂巴 究竟係J靚仔司機定係J瘦矮司機
用側透梗係tz rgb 3200c16
計實用就fd dc 想擴充性大 同埋外觀因素就 bq801

如果想剪片 呢一刻 可以依然考慮8700

9700f目前個價唔抵玩 一係直上 9700kf

但如果唔超頻 同8700分別不大 所以建議 8700

底板 你可以話我giga打手 但實用性 giga z390 gaming sli真係唔差 而且唔貴

ram 平既就adata d10 3200mhz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞