[悠二伏list] 法奧個網更新喇

401 回覆
10 Like 27 Dislike
垃圾悠二又有bug
fix緊
邊個黎
香港硬件界大人物
想問5K預算唔打機
但要駁住4個MON工作
可不可以提供list
你四個Mon用咩頭?

四個都係hdmi定可以溝埋hdmi / dvi / display port
hdmi or dvi 都可以
其實悠二係咪專登之前出個廢網,然後而家出個咁撚快既網做對比? 個網快過我打飛機喎
明顯佢之前太垃圾
百屌暫時成材
有d可唔可以用DVI / Hdmi to display port adapter
唔係.之前個廢係網真.唔係特登.叫住頂住檔先

而我都一直話會出新網站.結果都一直未出.中途換過幾個人或機構黎寫.結果出到黎既效果都唔係我想要.

又或者中間曾經俾人玩過

而我呢個網站.你當係今年年頭1月開始寫到而家

今次搵左個.我身邊我所知最勁既人寫的了

中間我都一直同佢夾.我狂諗新功能.同埋一直改善UI.

呢個網站係我既超級心血作品黎

另外.而家呢個.絕對並唔係我網站.最後既版本.我仲有好多想要既功能.仲整緊咁解
另外想問部機想要幾多容量?

因為可以用1tb ssd都可以

或者完全唔放多資料.可以5xxgb / 2xxgb ssd都得
唔太識設定
係唔係要買幾張顯示卡?
如果用一張廢廢地的Display card,出兩個mon
再用內顯出兩個mon,咁又得唔得?
Bios可以set內外顯一齊用
其實我都係諗住咁

如果係咁的話 買張gt1030都夠
如果識自己計埋火牛 watt 數同 identify 到乜野 parts 唔 compatibility 就再好啲
謝謝推介
如果用一張廢廢地的Display card,出兩個mon
再用內顯出兩個mon,咁又得唔得?

想問下悠二對20系列顯示卡睇法
我屌你老母個臭閪,你更新個網之後有無用過EDGE睇下
個產品目錄有得睇無得用,好撚膠
我d cap screen 用 edge (Chromium ver)
但的確UI 係有bug
Microsoft Edge 44.17763.1.0
Microsoft EdgeHTML 18.17763
No Chromium ver
產品目錄一指埋去細TOPIC就無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞