[悠二伏list] 法奧個網更新喇

401 回覆
10 Like 27 Dislike
冇確實日期

只能說7月
唔該,咁我慢慢等待消息(最近睇硬件台從來無人提bq嘅機箱,有少少懷疑自己選bq801,悠二有無多幾款箱介紹下
你要咩款話.唔記得
之前睇中bq801,不過連登好少人提,唔知依個箱係未好,想搵個靚箱散熱好+防塵+靜,fd d c已知,想睇下重有咩箱選下(cpu-i7 9700kf ,顯示卡未決定)為散熱好可再加野,玩黑沙需要長期不關機,會剪片,麻煩悠二
其實p600s真係唔得咩
上次你介紹我thermaltake c35,p600s都可以,不過bq801見過實貨覺得好似幾好(唔知點解覺得德國野好似幾好
如果俾得起就p600s

基本冇乜投訴
想問下悠二p350x 三風扇版 普通打機 散熱好唔好 同嘈唔嘈?
如果真係p350X

遲下有隻箱係取代呢隻.叫p360X

我覺得型好多.而且改進左好多
重有無其他推薦(想問下想散熱更好洗唔洗再加cpu散熱器/機箱風扇)
你9700kf 本身都要買cooler

買隻好少少冇壞

如果p600s的話 冇乜必要再加風扇

佢原裝個d好夠風
睇完幾條開箱文p600s好似都真係幾好咁cooler有無邊隻介紹
咁大家有沒邊個matx箱推介

本來睇中左silverstone ps15

但睇review講到前面好難拆出黎洗塵咁

係前面貼隔塵網得唔得

仲有沒其他型號推介?想400x200x400大細左右
搭單問點睇sharkoon tg5?
平平地有4把風扇又有4個usb好似幾唔錯
過氣機箱

而家已經唔入流
我6月8 落咗單
幾時會通知送貨呀
inbox我
邊度搵你方便
我telegram 搵咗你
已回覆
咁有咩入流RGB機箱
thermaltake j24 argb

細隻 四把風扇 可取代以前RL06
tg5 只係單色轉換 非 argb

rgb效果差好遠
1 x Intel® Core™ i7-9700KF
價錢:$2,940

1 x Gigabyte Z390 GAMING SLI ATX
價錢:$1,260

1 x G.Skill Trident Z RGB Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200MHz C16 F4-3200C16D-16GTZR
價錢:$1,030

1 x Toshiba MD04ACA400 4TB 7200rpm 3.5
價錢:$685

1 x Samsung 970 EVO Plus Series 500GB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
價錢:$845

1 x ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 2060 OC Edition 6GB GDDR6
價錢:$3,099

1 x Antec NeoEco Gold Series 650W 80Plus Gold Semi Modular
價錢:$679

1 x Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ATX — Satin Black
價錢:$1,200

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $11,818
https://www.faroll.com/customize#MTAwMywxMDg0LDExMjUsMTE4LDE4MTEsMjA1Nyw0MzIsNTE5
可唔可以問一問悠二cooler有無邊隻推薦
想玩水冷定風冷

9700KF就風冷都壓到

如果貪得意就水冷都得
水冷會唔會漏水最近研究緊玩燈(買p600s個箱咁靚,想試下玩燈)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞