[悠二伏list] 法奧個網更新喇

401 回覆
10 Like 27 Dislike
快d同我粒9900k鬥
飛馬個傻閪上次單野都唔撚敢上水知咩事啦
而家得返一兩個傻閪打手
弱者
飛馬個網有啲慢
同埋冇產品簡介
自組水冷冇圖嘅喂
走左唔好返黎
等下喇,遲下無人用會快返架喇
無人用就收皮啦
上次去佢到買嘢
乜鳩都冇叫我加錢換其他
我們的大部份砌機組合均搭載最新 Intel 第八代 Coffee Lake 或 AMD 最新第二代 Ryzen 處理器,並提供充裕的儲存空間,能夠滿足您的一切需求;並設有五年免費檢查維修,讓你無後顧之憂。

2019年了 仲係8 Gen intel
都係個幾招
冇貨要等,要唔要加錢換xxxx
舊貨你一對個box/上網查code就踢得爆
人地小本良心經營
個網update唔切同慢都係人之常情
人地請intern
你睇佢個保養就知會中伏啦
琴日砌左條list又差唔多咋喎
但佢比D list又真係有小小伏
起碼我自己揀未必會揀個D料
點伏法?
暫時更新左 / Fix左以下事項:
1.
砌機系統介面更新.只要右面會有一小格顯示價錢.砌機服務.三粒天王鍵
呢個小格仔.會跟住你畫面移
方便可以一邊選購硬件,一邊睇住價錢黎出List
另外.硬件分類加左灰底.會分明到個行係類別同埋產品型號
但此功能僅限on screen width >= 1920 px
Mobile版不支援此介面

2.
解決部份IOS 裝置用不列分享列表功能及上載轉帳證明功能
3.
砌機系統分享清單功能.輸出既列表縮短左.而家唔會再太長
而家將數量同產品名都放左起同一行
1 x Intel® Core™ i9-9900K
價錢:$3,799

1 x Gigabyte Z390 AORUS MASTER ATX
價錢:$2,280

2 x ADATA XPG SPECTRIX D60G (2 X 8GB) DDR4 3600MHZ C17 RGB — TITANIUM
價錢:$2,598

1 x Toshiba DT01ACA300 3TB 7200rpm 3.5
價錢:$530

1 x Samsung 970 EVO Plus Series 500GB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
價錢:$845

1 x ASUS ROG Strix GeForce® RTX 2080 OC Edition 8GB GDDR6
價錢:$7,140

1 x Seasonic Focus Plus 850W 80 Plus Gold Full Modular
價錢:$1,099

1 x Thermaltake Commander C35 TG ARGB Edition ATX
價錢:$780

1 x Thermaltake Floe Riing RGB 240 TT Premium頂級版一體式水冷散熱器
價錢:$1,079

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $20,230
想問砌機搵悠二定飛馬好? 黎緊下星期一砌
手持某動畫bd有無折?
直改production
夠勇氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞