[悠二伏list] 法奧個網更新喇

401 回覆
10 Like 27 Dislike
之前去過飛馬買
whatsapp話有貨 點知去到要等多幾個鐘先有
佢再早多一代sp550,係我第一隻用的ssd
5秒開機果下好震撼
佢老母
個次我買嘢問佢話有貨
落完單同我講冇貨叫我加錢轉嘢
第一次用ssd係好正既

我記得我當年第一次用ssd係plextor m2p

都成7年幾8年前
識貨
但網好左
之前既柒事執好左未
格硬裝cpu fan
唔會再有

經過上次一役.已加強左出貨檢查.同埋個客落完單.會再慎重去檢查張單
講得出唔該要做得到
繼續努力
1)砌機個陣想用番舊hdd, 同佢講左第2日拎上佢office俾佢裝埋,第2日下午再同佢講多次會係佢收工前拎上去 拎到上去, office關哂燈,一個人都無wtsapp,tg,facebool chat不讀不回

2)俾哂錢, 終於砌好機了,ot完返到屋企諗住終於有電腦用, 送黎了, 約9點半送黎既電腦終於俾我係11點幾等到了,一打開, 唔係我條list個部黎既

3)部電腦用左半年, 定格既情況愈黎愈頻密, 終於的起心肝搬出去整, 等左一個星期,終於檢查完, 話應該唔關硬件事 , 建議我重裝window我等左一個星期終於可以出去backup d file重裝window 然後希望真係唔再有定格問題 有我都唔知點算
唔洗第一次
啱啱係你到買左隻a400裝左落部2系i3notebook到
都爽到射精
開機仲快過我部大機
一定係AMD
係咪講悠二就有負皮收
聽講讚飛馬仲有錢收添
-300(要再加錢換價)
係咪講悠二就有負皮收
聽講讚飛馬仲有錢收添
-300(要再加錢換貨)
讚咗都仲加錢換貨
都係白汁好
尋日佢個網未更新 出咗 list
條 list 有 970 EVO Plus 2TB M.2 NVMe 賣我 $3599
一日後個網更新完 就 $3499

9900k 又係 尋日 $3960
今日 $3799

NZXT $1499 -> $1449
硬件價日日更新

你inbox我
由佢 都過咗數
當請師傅食點心
望佢幫我走線走靚啲
張訂單有個 AD27QD mon
希望冇 光/死點 如果唔係要拎嚟你公司換就煩

咁送個mouse pad 俾你 gigabyte amp900

啱啱諗緊買咩 pad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞