[廣東歌] 香港流行音樂討論 (14)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
林若寧,Donald,雲海
當奴真係等死
無晒風骨
誰題呀你!
離題
但唔係今個禮拜嘅ap下個禮拜先出咩定還是前個禮拜已經播咗17次
各位愛香港嘅樂迷~Sorry事關香港歷史之重大變局我想借大家少少位用希望大家可以原諒我

阻止惡法!為時未晚!

留意返由於預計示威人數好多,民陣已經將起點改咗喺維園!

【民陣6.9反惡法遊行】

日期:6月9日(日)

集合地點:銅鑼灣維多利亞公園中央草坪 (維園草地)

時間:下午2時30分集合,3時正起步

遊行路線:維園草地起點>高士威道> 禮頓道>伊榮街>邊寧頓街>軒尼詩道西行車路>金鐘道>樂禮街>夏愨道>添美道>立法會外行人路終點

百國聯軍助陣!感謝海外港人為香港人嘅未來而作出嘅努力

反對逃犯條例白宮聯署
-簽完記得確認返電郵
-簽完記得確認返電郵
-簽完記得確認返電郵
好重要所以要講三次
https://petitions.whitehouse.gov/petition/extradition-law-amendment-hong-kong-threat-personal-safety-and-freedom

(全球聯署、白宮聯署、學界、各行各業、宗教、地區/ 海外港人等等)反送中聯署合集
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QvnvG9YxQ5Vd5Ok-EejV1oAkLe_tDW_7qaWbjcZADMY/htmlview

愛因斯坦 (Albert Einstein):「The world will not be destoryed by those who do evil, but by these who watch them without doing anything.(這個世界不會被那些作惡多端的人毀滅,而是冷眼旁觀、選擇保持緘默的人)」;鄭有傑(導演):「良心的沉默是邪惡的幫兇。」

好多時歷史中嘅轉折位都係由表面上微不足道嘅小事/小人物而形成嘅,所以我地更加唔可以睇小自己

6月9號,維園見!
應該話係上星期四到今星期三嘅ap,逢星期六報榜
上星期三12:00去到今個星期三12:00
除左差一點我們會飛,完全唔知佢有咩hit歌

佢係咪同Hana同一個阿叔毒L市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞