: TESTING, 依道係阿波羅十鳩幾號, 收唔收到?

1001 回覆
426 Like 5 Dislike
乜撚野post黎

你10連到都無得進化架啦
:未能命中目標....
:調較火力......
:嘗試鎖定目標.....
: 第二波重力波準備....
:請你馬上停止衝擊黑洞既防線,否則使用更強火力

: 阿波羅十鳩幾號請注意,重覆,阿波羅十鳩幾呀請注意

:阿波羅十鳩幾號,已失去聯絡,正在搜索位置......

: 受到干擾電波,未能鎖定阿波羅十鳩幾號...

: 受到干擾電波,未能鎖定阿波羅十鳩幾號...

:阿波羅十鳩幾號,請回覆,阿波羅十鳩幾號,請回覆
報告:黑洞已到

*唔好再玩啦,好多野處理緊

有咩處理
黑洞係點形成架🤔

: 我地團隊就係為左解開黑洞嘅謎團所以先以身犯險嚟到依道. 我地全員都係地球上數一數二嘅精英, 包括嚟自英國嘅黑洞學權威 Dr. Marten Timberland
報告:黑洞已到

*唔好再玩啦,好多野處理緊

有咩處理

: 管理員 請加油!
: 我會守好黑洞
: 報告 Ground Control, 阿波羅十鳩幾號已經成......成功進入黑洞 !
: 再一進一步消息我地會通知你地
: ONE SMALL POST FOR MAN, ONE GIANT LEAP FOR MANKIND
黑洞係點形成架🤔

: 我地團隊就係為左解開黑洞嘅謎團所以先以身犯險嚟到依道. 我地全員都係地球上數一數二嘅精英, 包括嚟自英國嘅黑洞學權威 Dr. Marten Timberland

哦 原來係佢
佢講野好低B架
test
你不入黑洞誰入黑洞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞