: TESTING, 依道係阿波羅十鳩幾號, 收唔收到?

1001 回覆
426 Like 5 Dislike
hitomi.la
幾方便
多口問句, 知唔知用咩方法解碼?
我驚會有人唔知有謎要解/唔識解

利申智商80

頂你newtv

頂你newtv

頂你newtv

今次只係小試牛刀, 解到嘅, 麻煩係目的地畀個正評.
我會因應正評多與少嚟調節之後嘅互動難度.
多謝合作.

頂你newtv

多謝合作.

自推到12頁
: XX
: 崔水抬電一翅輾播桶信胃升測是埃始
: 蒜色解瑪先敗
: 吹水台第二次轉播通訊衛星測試開始
: 訊息解碼成功
: 衛星轉播功能正常
: NASA 通訊測試
: PASSED
: 報時, 格林威治標準時間 12:00:00
: 廣播5秒後開始
: 5
: 4
: 3
: 2
: 1
: 歡迎各位收看今次黑洞探索行動公眾匯報, 我係阿波羅十鳩幾號嘅發言人曳曳師令.
: 經過左依24小時嘅初步觀察, 我地全體船員都感受得到自己係幾咁渺小, 世界係有幾無窮無盡嘅可能性. 黑洞, 對於我地嚟講一直都係一個謎. 無錯, 即使我地已經置身其中亦都對其一無所知.

http://hitomi.la
幾方便

痴撚線阿波羅十鳩幾號仲生存緊
I don't knoe
又有人賣廣告呀呀!!!!!!!!admin 做咩唔撚做野!!!!!!!
https://lihkg.com/thread/70461/page/1?ref=ios

頂你newtv

多謝合作.

正左啦
: ....一無所知.

貼埋出黎威d咩?正常人都睇到啦

頂你newtv

多謝合作.

正左啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞