: TESTING, 依道係阿波羅十鳩幾號, 收唔收到?

1001 回覆
426 Like 5 Dislike
:攻擊完成 阿波羅十鳩幾號已碎成十鳩幾塊
........
:攻擊完成 阿波羅十鳩幾號已碎成十鳩幾塊

: DECOY DESTROYED
: COPY THAT
呢到係第十鳩幾號控制中心
請通話
現正派出搜索小隊

/固定裝置分離
GP03D 出擊

/固定裝置分離
PTOLEMAIOS 出擊

/ファイナルフュージョン承認だ!
今だ! 超人合体だ!
GAOGAIGAL //聯合出擊

特別應變搜索隊組成

現成提交報告去總部

現在獲得總部識別碼/GPG00

本部次要任務爲真。好奇號補給

以上
派膠攻擊
:眼訓 派膠失敗 樓主老豆暴走
!@##@!!@#$%^&@#$$#@$%^&*()
!
@
#
$
%
^
&
*
(
)
:語言翻譯完成
:現已知該物種自稱為人類
:現已知該物種稱D-7689星球為地球
:探索任務完成
:現正返回
: // TESTING 唔洗覆 唔洗理我
: 對 TARGET 轉用 LC CODE 通訊
: / TARGET POSITIONhttps://lihkg.na.cx/thread/19396/page/2
: / 文學迷彩解除成功
: // GIANT CALLING 阿波羅十鳩幾號
: / 一國兩制, 港人治港, 高度自治, 五十年不變
: //1- 信嗰個連豬都不如
: / 咁講嗰個呢?
: //1- 來生做個中國人
: / GIANT 通過識別程序
: //1- 我𨳒, 終於都到喇. 而家點鳩樣呀?
: / 地盤佬模式經已証實無效
: //1- 了解
: //1- GIANT 文學迷彩裝甲解體
: //1- BOX A , BOX B 解體
: //1- BOX A 解體完畢
: //2- BOX B 解體完畢
: //1- BUSTER MACHINE 1號進入待機狀態
: //2- BUSTER MACHINE 2號進入待機狀態
: /我地派緊太空艇過嚟接你地兩位, 請先切換至護航模式
: //1- COPY THAT
: //2- COPY THAT
: 要你地由咁遠趕過嚟, 辛苦哂, 得救了. 呀, 上校呢?
: //1- 睇嚟你地都過得唔容易, 雖然我地俾預期早到左, 但係如果我地可以再早啲到就唔會變成而家咁
: 請唔好太自責
: //1- 而家狀況係點?
: / 詳細情況陣間會有人同你地交待
: //1- COPY THAT
: / 太空艇可以出發
: // COPY THAT
)

打錯,係 !)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞