: TESTING, 依道係阿波羅十鳩幾號, 收唔收到?

1001 回覆
426 Like 5 Dislike
保持黑洞和平
哈哈
: PLAY RECORD
: 記錄開始咗未?
: 開始咗喇
: OK, 今日係 BHC 0002年6月5號. 而家開始進行壞死包皮環切手術同埋直腸異物移除手術. 提提各位, 由於今次手術需要保密, 有關病人身份所有資料都唔準係今次記錄中提及. 請多多指教
: 請多多指教
: 首先開始切除壞死包皮, 將包皮上面嘅所有魚鉤移除. 鉗
: 係
: 4個魚鉤已經全部移除, 開始測量包皮切除長度
: 測量完成
: 海綿體麻醉, 麻醉藥
: 切除壞死包皮, 梅曾堡剪
: OK, 開始修復傷口, 電離子刀
: 病人有勃起跡象
: SHIT, 按住傷口, 攞個冰袋敷住條陰莖
: 冰袋
: 麻醉咗都扯到旗, 果然係真男人
: 醫生, 啲冰開始融融哋
: 攞多個冰袋嚟
: 病人開始軟化, 繼續修復傷口, 電離子刀
: 開始縫合, 止血鉗, 縫線
: 壞死包皮環切手術完成, 而家開始直腸異物移除手術
: 先慢慢放哂直腸內長形氣球嘅氣, 微創手術鉗
: 用微創手術鉗解氣球結真係有啲難度
: 汗
: 氣球結成功解開, 而家開始慢慢放氣
: 要慢慢咁放, 如果氣球入面啲火石粉流咗出嚟就大鑊喇
: 好, 而家要將個氣球拖翻出嚟
: SHIT, 個病人放咗個屁
: 萬一陏到啲火石粉, 啲粉互相磨擦再加埋啲屁一定會係條直腸入面著火
: 咁點算好呀醫生?
: 幫我塞條吸管入去吸哂條直腸入面啲屁
: 吸咗幾耐?
: 2分鐘26秒
: 吸到5分鐘先好停, 雖然咁樣 HOLD 住對鉗好辛苦. 無計啦, 入面一督屁都唔可以有. 汗
: 5分鐘喇
: OK, 條吸管 KEEP 住吸, 我繼續拖翻個氣球出嚟
: 就嚟出哂喇
: 搞掂, 而家要將入面啲姜片啲蔥條啲煙頭先係舊 COMPOUND 度拆翻出嚟, 然後先將架 X-WING 玩具攞埋出嚟
: 汗
: 已經將全部姜片蔥條煙頭攞哂出嚟, 而家要先剪斷架 X-WING 嗰4隻卡住係腸壁嘅翼, 攞咗個機身出嚟先. 換鉗
: 好, SKYWALKER 而家我救你出嚟喇
: OK, 跟住係腸壁抆翻嗰4隻翼出嚟
: 呼~ 完成, 辛苦哂各位
: 辛苦哂
: 𨳒, 都唔知邊條仆街玩埋啲咁嘅麻煩嘢
: 至少唔會係佢自己先啦
: 佢就慘喇, 都咁嘅年紀, 行得正企
: RECORD END
: //1- TESTING
: //2- TESTING, TESTING, ONE TWO THREE, 你把我灌醉, 你讓我流淚, 扛下了所有罪, 我拼命
: //1- 喂
: //2- SORRY, 職業病
: //1- 你之前係歌手?
: //2- 唔係, 唔係, 唉, 唔好講依啲嘢住, 準備好啦麻呀叔? 出去架喇
: //1- 等等, 你 CHECK 咗條鋼索同磁力靴未?
: //2- 呀
: //2- OK
: //1- 開閘喇
: //2- UMM
: //2- 我們的天父, 願祢的名受顯揚, 願祢的國來臨, 願祢的旨意奉行在人間
: //1- WOW, WELCOME BACK TO HELL
: //2- 如...... 如同在天上, 求祢今......今天賞給我們日用的食糧, 求祢寬恕我們的罪過, 如同我們寬恕別人一樣
: //1- 今日好似特別難搞咁喎, 睇吓今日啲黑洞垃圾多到, 係咁飛向個黑洞深處
: //2- 不......不要讓我們陷於誘惑, 但救我們免於凶惡, 阿...阿門
: //1- 出發
: //2- 等等
: //1- 點呀?
: //2- 你唔念翻次先出去? 你唔驚落地獄咩?
: //1- 你念完就唔洗出去喇咩?
: //1- 出發啦
: //2- 你隻腳仲未好翻呀? 仲拐吓拐吓咁行嘅?
: //1- 唔洗理我, 專心留意翻自己四周, 唔好鬆懈
: //1- 前面有舊綠色嘢飛緊埋嚟, 小心. 踎低先, 等隻嘢離開咗先繼續行
: //2- 嘩
: //2- 頭先綠色隻嘢咩嚟架, 佢好似對住我伸脷咁嘅
: //1- 你靚女掛, 繼續行啦, 差唔多到排污口
: //2- 我聞到, 嘩, 好 X 臭呀
: //1- 又屎, 又尿, 又 TISSUE
: //2- 點解堆 TISSUE 咁得意嘅, 硬到咁大舊嘅, 唔怪得塞啦. 仲好大陣漂白水味. 漂白水會變到啲 TISSUE 咁架?
: //1- 又唔係叫你食, 唔好理喇, 我哋嚟係要通翻個排污口, 開始啦
: //1- MEG, 開工喇, 唔好同堆 TISSUE 自拍喇
: //2- 哦
: //2- 阿叔, 睇吓, 有張 SD CARD 喎
: //1- 畀我睇吓
: //1- 可能有人跌咗, 畀我 KEEP 住先
: //2- 嗱
: //1- 清哂未?
: //2- 應該清哂架喇
: //1- OVER, 依度係清潔小組, 個排污口應該冇問題架喇, 你哋試吓先啦
: OK, 我哋而家試試
: //1- 喂, 過翻嚟依邊, 一陣啲污水會向住你嗰面
: //2- 呀呀呀
: 係咪發生咗啲咩事?
: //1- 冇事, 排污口通翻架喇, 而家我哋翻入嚟
: OK
: //1- 行喇
: //2- 成身都係屎水喇
: //1- MEG, 踎低!
: //2- 嘩
: //2- 好險呀, 又係頭先隻綠色嘢?
: //1- 翻去喇, 記住出到嚟黑洞要專心, 你會隨時冇命架
: //2- 知道, 依度係咪就係地獄嚟喇?
: //1- 地唔地獄係睇你點睇架姐, 就好似你俾人綁住咗然後有人不停咁鞭打你, 你會覺得自己身處地獄. 但對有啲人嚟講可能係天堂.
: //1- 我哋翻到嚟喇
: 等等, 我而家開閘
: 歡迎你翻嚟呀威威司, 呀唔係, 係呀......
: //1- 都係名一個姐
: 嘩, 呀 MEG 姐, 你搞咩嚟呀?
: //2- SHUT UP, 唔好理我
: 等我而家幫你哋減咗壓先. 呀司令, 頭先係艦橋到播咗一段好奇怪嘅錄音出嚟, 成船人都聽到
: //1- 錄音?
: 係呀, 應該係一段手術錄音, 似係一個將異物從直腸攞翻出嚟嘅手術
: //2- 異物? 我知我知, 哈哈, 係春卷, 係咪?
: 唔係呀, 係啲姜蔥同埋氣球
: //2- 姜蔥? 煮雞呀而家? 我見過我呀媽咁煮法
: 時間好似係0002年6月5號
: //2- 咪係呀叔你請假隻腳做手術嗰日?
: //1- 係囉, 又會咁啱嘅
: //2- 嗰日我自己一個做到死死吓咁呀, 你應該請我食翻餐啦
: //1- UMM
: //2- 唔好 UMM 咗我就算呀, 食咩好呢?
: 減壓完畢
: //2- 好, 走得
: //2- 呀叔, 做咩呆咗咁呀? 走得喇
: //1- UMM
我睇到啲咩
我睇到啲咩

高汁既野
做乜鳩
仲推緊
舊登轉過黎嗰陣見到呢個po 屌到宜家仲玩緊
30連進行民族大清洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞